polecam! (2) Fachowiec, solidny, pomocny, bez naciągania. Korzystam z pomocy doktora od... MMM brak zastrzeżeń (1) Gorąco polecam jasemzuzia Przypadek (2) Trafiłam przypadkowo lecz się nie rozczarowałam. Pan doktor rzeczowy, widać... :)
BOTOX ,KWAS (2) Byłam wczoraj.Pierwszy raz korzystałam z usług doktora(botox, kwas).Powiem... K.K Polecam! (1) Borykałem się z problemami skóry. Pan Dr. Olsztyński był cierpliwy i zadawał... Maciej J. POLECAM!!!! POLECAM!!!!!! (1) Nie jestem łatwym klientem, wynajduję najmniejsze niedoskonałości, które mi... Agnieszka T. Bożena i Kornelia DEMATOLOGIA (1) wkońcu wyleczyłam trądzik! dziękuję za pomoc :) POLECAM jak najbardziej!!! Agata A. ania - opinia (3) serdecznie odradzam z calego serca tego dermatologa mialam male problemy z... ania botox kwas (2) Polecam , polecam. Jeśli obawiasz się botoxu lub hialuronu, zapomnij o... alicja ponownie polecam! (3) Po raz drugi zrobiłam botox u doktora Olsztyńskiego. Efekt naprawdę... Agnieszka T. ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Szczerze polecam dr Olsztyńskiego szczególnie osobom borykającym się z... Aneta M. 100%Satysfakcji!! (1) Pan dr Olsztyński-bardzo sympatyczny,profesjonalny z indywidualnym podejściem... Aneta Dolnośląskie Rewelacja!! (1) Polecam każdemu, kto wybiera się ze swoim problemem po pomoc, oczekując... Daria NAJLEPSZY DERMATOLOG (2) Muszę przyznać, że wizyta w gabinecie Doktora Olsztyńskiego to ogromna... ilona Bardzo polecam (2) Profesjonalizm i życzliwość - połączenia tych cech oczekuje każdy pacjent... Agnieszka Wygladzania zmarszczk, 04,08.08. (2) Respekt, lekarz ktorego polecam kazdemu duza kompetencja !!! mily, bardzo... Mark-Stolz POLECAM (1) Miło,fachowo,tanio a najważniejsze że efekty zabiegów są rewelacyjne-w moim... maryla Polecam :) (2) Bardzo dziękuję panu Doktorowi za miłe podejście, uspokajającą manierę ;-),... marqotka W pelni usatysfakcjonowana :) (1) Kazdy ma wlasny odbior Doktora i jakosci Jego porad/leczenia. Osobiscie jak... Marzena Esencja solidności , rzetelnosci i czciwości !!!!!!!! (1) 100%POZYTYW !!! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, rewelacyjne... Jo Yesh