A może kino?...

A może kino?...
Cześć,
Od dłuższego czasu mieszkam w Gdyni, ale nie jestem stąd...i problemem jest, żeby umówić się z kimś na kawę, spacer, do kina czy do teatru. Pracuję i jestem aktywna, ale znajduję czas dla siebie Fajnie gdyby można go było spędzać z kimś, w towarzystwie, Nie ograniczam się do jednej osoby, czy konkretnie płci męskiej - zapraszam po prostu otwarte osoby, które trawi podobny "problem". Jestem zainteresowana wszelkimi formami spędzania wolnego czasu, ale niestety większość znajomych nie ma czasu, bo rodzina, bo dzieci, bo brak chęci...
Mam 40lat, jestem singielką, otwartą na wszelkie znajomości. Więcej informacji na maila...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem również singlem o podobnych poglądach życiowo jak również towarzyskich. Tez szukam ciekawej osoby. Pozdrawiam Pawel.

sama nie wiesz co chcesz ,

chcesz wiele a dostajesz nic.

Nie jestem z trójmiasta

Bardzo chętnie się spotkam np przyjadę do kina czy weźmiesz dzieci swoje ja moje.jestem samotny to fakt.choć mam dzieci.

kretyn :)

Inne tematy z forum

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...