A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna energii,jęcząca w nocy i nie warcząca w dzień,czyż nie ?

Tylko pamiętajcie to ma działać w obie strony,my też nie lubimy sfrustrowanych typów :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Szkolenie miałam, zanim bym dojechała już bylibyście po ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

> Sadylu, marzy Ci się tupot małych stóp w łazience?

@Vi:

A pewno. Sporadyczny.
Stały, jeśli będę miał drugą łazienkę. Walka o nią może zabić każdą relację :D

BTW: Dałaś dziś ciałka. Było być. Nawet dużo później :(
Było fantastycznie.

...Moja podłoga aż piszczy na myśl o Twych stópkach :D

Sadylu, marzy Ci się tupot małych stóp w łazience? ;)

Hej Wilku. Dopiero wróciłam.
Wieczorem zadzwonię na tel.albo viber,gdyż zaraz pędzę dalej po miecz.

Tak jak R.N. rzekł - potrzeba matką wynalazku.
Z każdym pociętym metrem człowiek nabiera chęci do ułatwienia sobie roboty. Koziołek jest fajny, na małą skalę i towarzystwo.
Samemu jak się robi nie bardzo.
Najważniejsze pryzmę ułożyć tak, żeby się bale nie krzyżowały - i samo jedzie. Też parę razy zjechałem albo się zwaliło na mnie - normalka.

Sadylu, każden jeden trzyma jak umie. Ja też tak kiedyś trzymałem. Teraz jestem leniwy, to zwykle opieram na biodrze coby nie dźwigać. A poza tym jak Ci piła odbije to całym Tobą, a nie w łapy. Czasem można dostać takiego kopa, że łapy nie zdzierżą, a biodro zawsze zamortyzuje. Szczególnie jak tniesz w lesie. Ja w ogóle to wolę pilę, jak jest włączona, tulić do siebie a nie kukać skąd nią oberwę:-)))

Muszę przyznać że Wasze poświęcenie w organizowaniu paliwa na ognicho jest niesamowite :)...szacun

@Vi:

Jasne, że mam.
Moja podłoga aż piszczy na myśl o Twych stópkach :D

@R.N.

Dwadzieścia parę stempli budowlanych na ognisko.
Wwożonych biedronkowymi wózkami, bo jeszcze nie wiedzieliśmy, że można załatwić wjazd autem na teren Parku Reagana.

sadyl,

Manson zabije Cię śmiechem za to jak gruby kawałek rżniecie tą piłą;-) Tylu chłopa to może "moja - twoja" szybciej zejdzie niż odpalenie tej piły;-)

Sadylu, to masz więcej takich zdjęć? ;)

@Cross:

Cholipcia...
Odebrałeś mi resztkę nadziei ;]

Cyt. "Teraz tnę z pryzmy - szybciej, łatwiej, mniej wysiłku :-)))"

Mam dokładnie taką samą technikę, np. 20 mp. układają mi równo jak w lesie wychodzę na tą pryzmę i tnę z góry na dół;-)

Szybko sprawnie z ryzykiem zjechania na ziemię;-)

Obecnie przed tym sezonem miałem ok. 40 mp. składowane pod dachem w miejscu przewiewnym, a przepal mam max. 6 mp. na sezon.

Drewno u mnie jest składowane co w przedziale 3-6 lat, jest mega suche, mega wydajność.

Poza tym zamawiam bardzo gruby opał i wtarganie go na np. koziołek 2,5 m kawałka mija się z celem. Nie zdążyłbym w te 3 dni;-) - nikt mi przy tym nie pomaga.

Poza tym jestem największym Wsiórem na osiedlu, taki niekrzesany, niewykształcony, ani czytaty ani pisaty. Dobrze mi z tym;-)

Zrobiłem sobie w mieście namiastkę wsi;-)

P.S.
Na ten cel tzn. wjazdu ciężarówki na posesję mam zaprojektowaną dodatkową bramę wjazdową taką 6 m długości;-)

ale później rozpalam Kominek, otwieram butelkę wina i patrząc w ogień marzę. Bezcenne;-)

"Ten łysy w ciemnej kurtce, to jedyny znany mi osobnik na tym padole, brzydszy ode mnie. ;]"

Nie ma na tym padole osobników brzydszych od Ciebie. ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Pierwszy raz widzę.

Było przyjechać wcześniej i posmyrać mą podłogę swymi maleńkimi bosakami;)

Ten łysy w ciemnej kurtce, to jedyny znany mi osobnik na tym padole, brzydszy ode mnie. ;]

Nie pamiętam, żebyś wrzucał ;) Pierwszy raz widzę.

A nie wrzucałem? ;>

Voila ;)

image

BTW: Manson zabije mnie zapewne śmiechem, ale na tym zdjęciu pierwszy raz w życiu (od może 5 min?) mam w rękach piłę łańcuchową. Teraz trzymam ją zupełnie inaczej ;)

Czy to Ty, Sadylu, wspominałeś kiedyś o zdjęciach z rżnięcia? ;)

Na dobranoc
https://www.youtube.com/watch?v=Zp6cUjfujac

Gadaj z Mansonem.
I ze mna.

On zna sie na lesie, i wycince.
I drewutni.

Ja tez.
Najbardziej z tego wszystkiego jednak lubie rznac.

Jak byłem młody to też rżnąłem na koźle :-)))
Teraz tnę z pryzmy - szybciej, łatwiej, mniej wysiłku :-)))

A i jeszcze ,że Ci ktoś w tym "rżnięciu"będzie chciał pomoc.
Widzisz ile Cię jeszcze czeka.
;)

Inne tematy z forum

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...