A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna energii,jęcząca w nocy i nie warcząca w dzień,czyż nie ?

Tylko pamiętajcie to ma działać w obie strony,my też nie lubimy sfrustrowanych typów :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

To marznij :-) skoro zamieniać sie nie chcesz..Tylko nie narzekaj wtedy.

~R.N wzajemnie. Tobie również miłego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Dobrze, miło się z Wami rozmawiało ale mam trochę jeszcze pracy, muszę się jeszcze spakować bo jutra wyjeżdżam.

Miłego wieczoru Wam życzę.

Nie wiem, ile jest u mnie, ale dla mnie niewystarczająco ;) Ale nie będę się z Tobą zamieniać.

Vivien, ale co jest powodem? macie jakąś awarię? Czy spółdzielnia aż tak oszczędza?

Vilette jak chcesz możemy się zamienić,nastawisz sobie taką temp.jaką bedziesz chciała.
Ja lubię zimno,aktualnie u mnie 18 stopni,bo tak chcę.
Od zawsze spałam przy otwartym oknie w największych mrozach.
Codziennie wyłączam piec i otwieram wszystkie okna,przez całą zimę.
W końcu jestem Wilczyca :) coś w tym jest jednak.

Ja też mogę sobie zapalić. Świeczkę zapachową ;)

U mnie to tak działa: Zamawiam z 20mp drewna, biorę trzy dni urlopu i jadę z piłą i siekierą.

Mam to tak obcykane, że te 3 dni wystarcza mi na porżnięcie 20 mp., porąbanie, złożenie, wysprzątanie palcu robót do jednej trociny.

Gdy przychodzi zima mam czym palić.

Jessu, Manson, ale kusisz ;) Wpadłabym, gdybym tylko mogła ;) Nawet zjadłabym coś pikantnego, coby się od środka rozgrzać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze... a ja mam letki kryzys.
Nawet łańcuch do piły naostrzyłem, ale przez pogodę znowu nie pociąłem drewna. A do węgla przestaję powoli mieć dostęp, przez niepocięte drewno, które leży na nim;]
Przyjdzie mi się wygrzewać na podłodze w łazience, zamiast chudej okularnicy :D

cyt. "Też z dwoma dziewczynami? ;)"

Jestem już na to za stary. Poza tym powiem Ci coś:

Zawsze liczyła się dla mnie tylko prawdziwa miłość. Żebym mógł pójść do łóżka z przygodną dziewczyną musiałbym najpierw się w niej zakochać, sam sex mnie nie interesuje (nie ma uczucia).

Z racji wykonywanej pracy, miałem dziesiątki możliwości na coś takiego ale jednak NIE.

Pewnie mało Kto to zrozumie i powie, że jestem głupkiem ale Ja powtarzam "NIE".

Szuroczka to Szuroczka, kto zna ten wie. Strasznie tę babę kocham :-))) Miłością niezrozumiałą dla naszej podwójnej Inki bo za nic i pomimo wszystko :-)))

Polskie góry przełaziłem całe. Jeśli chodzi o Kotlinę wolę czeską stronę. Kiedyś to można było co najwyżej po szlaku Przyjaźni łazić. A teraz to ho ho.

Wbija Vi. Pompa w obiegu grzewczym zamontowana, hula jak młody bóg. Ciepło tak u mnie, że można na golasa łazić :-))) Granaty z łomżą stoją w sieni, więc jest się czym chłodzić. Skol :-)))

No nie grzeją. Ręce mam już zimne, szron we włosach...A nie, pardon, to siwe ;)

Vi...nie grzeją???...to czemu Ty mi nie mówisz...pakuj się i dawaj..u mnie ciepło:-D

Też z dwoma dziewczynami? ;)

Ja nie oszczędzam, absolutnie. Przejściowe problemy a mnie już kończą się koce ;)

Vivien, powiedz mi: oszczędzasz na energii cieplnej?

Czy u ciebie w mieszkaniu jest tak zimno? Spółdzielnia nie dogrzewa?

Nie będę pytał Kto to Szuroczka - wszystkiego wiedzieć nie muszę;-)

Kotlinę Kłodzką bardzo miło wspominam - właśnie w następne wakacje robię sobie tam wycieczkę plus Karpacz / Jelenia Góra.

Wspominam miło bo jak miałem z 20 lat to tam byłem z dwoma dziewczynami pod jednym namiotem. Miłe wspomnienia do dziś.

Postanowiłem sobie zrobić comeback.

Chyba się dobrze stało. każdy zna siebie lepiej. To już przeszłość. - to tak do twojej decyzji.

Ja to bym teraz poszła wszędzie, gdzie jest ciepło ;)

Bory przez Szuroczkę.
Najpierw mieszkaliśmy w Górach Bystrzyckich, a potem znaleźliśmy moją aktualną leśniczówkę. No i kupiliśmy, bo się Szurce podobało. A potem Szuroczka zmieniła plany na życie a ja zostałem z dobytkiem :-))) No i tak sobie tutaj żyję :-)))

Ale to chyba dobrze się stało, bo jak znam siebie to bym teraz siedział gdzieś w Finnmark i gadał z Lapończykami o hodowli reniferów w języku sami :-)))

Dużo ludzi tam przyjeżdża i zostaje na stałe. Musiało Ci się podobać? Czemu akurat Bory? Bliżej było?

Ziemia w Bieszczadach też tania ale klimat, który tworzą ludzie niepowtarzalny - takiego nigdzie w Polsce nie znajdziesz.

Być może bardziej byś tam pasował.

Raczej tygodni :-))) Ja złaziłem całe Bieszczady z plecakiem i namiotem. A w Balnicy było super, bo tylko przemytnicy z ludzi się pojawiali. Na spędzanie tam lat to ja wtedy byłem zbyt żądny wrażeń. Jeszcze.

Inne tematy z forum

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...