Na wstępię rzadko dziele sie czyms w sieci, bo nie jest to dla mnie bardzo ważne, jednak uważam że sieć to w tych czasach super nośnik informacji !
Do NABOGATO SUSHI trafiłem dzięki koledze, który powiedział ,że jest sushi 30-40% tańsze niż gdzie indziej!!!!!
Poszedłem po treningu o 22.10 nie wiedząc do której jest czynne...?
Okazało się że do 22.00 jednak zapukałem i Pan który mi otworzył zapytał czy mam ochotę spróbować Kultury Jedzenia Sushi.... Tak własnie powiedział, to mnie dopiero zatkało....Na co twardo powiedziałem będąc fanem Sushi ,że mogę podjąc to ryzyko...!!!!
Ten Pan okazał się kucharzem, nie wiem jak sie inaczej nazywa magika od Sushi...??
Zamówiłemm zestaw 24 kawałków za 49 zł, uważam to za uczciwy stosunek ceny do jakości która otrzymałem.
Jednak wydaje mi sie ze JAKOSCIOWO moge polecic ta restauracje Sushi jako jedyne w 3 miescie z bardzo prozaicznego powodu zostałem potraktowany zgodnie z dobrymi zasadmi obslugi klienta + z bardzo dobrze wykonanym Sushi ,ktore pozycjonuje w pierwszej 3 trojmieskich jadalni Sushi.
Jeszcze jedno jako podsumowanie KOCHANI WIERZE W WASZ SUKCES poniewaz jestescie w tym naprawde Profesjonalni i Uczciwi,dziekuje