ADAR Spedycja Gdańsk

Czy ktoś może wie jak tam wygląda rekrutacja na stanowiska administracyjne? Ostatnio dużo było ogłoszeń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ADAR Spedycja Gdańsk

podpinam się - jak atmosfera pracy? jak zarobki? czy opłaca się tam iść?

Firma z zasadami rodem za czasow Komunistycznych. Czlowiek musi pracowac 10-12 h dziennie codziennie , bardzo czesto zabiera prace do domu i to wszystko za psie pieniadze. Oczywiscie za nadgodziny nie placa - nie polecam pracy w tej firmie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio jest tak źle?

Serio. Popieram Mariana. Brak płatnych nadgodzin i wszystko do zrobienia "na wczoraj". Brak profesjonalizmu i atmosfera dobra tylko dla "swoich". Nie czułem się tam dobrze i może to dziwnie zabrzmi, ale poczułem ulgę, kiedy podziękowali mi za współpracę. Pracowałem dla kilku firm, w różnych branżach, w Polsce i za granicą i z całą pewnością nie chciałbym do nich wracać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To są właśnie błędy transformacji, nie przeprowadzono dekomunizacji. I źle bez kontroli dokonano przekształceń nie zważając na konsekwencje dla społeczeństwa.

A co ma ~ Darku dekomunizacja akurat do firmy ADAR ? Pracują tam byli funkcjonariusze UB / SB, MO (w tym ZOMO) ?? Nie rozumiem Twojego wtrętu, wyjasnij mi go proszę.

ADAR wieczni poszukiwacze pracowników-daje do myślenia!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...