AEROBIK w Gdyni - gdzie polecacie?

Gdzie polecacie zapisać się na aerobik w Gdyni? Raczej bliżej centrum :) ekskluzywne i drogie kluby odpadają :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AEROBIK w Gdyni - gdzie polecacie?

zaczęłam chodzić do Batorego-fittness lady.Nie jest drogo,5 wejść 109zł. super warunki, tylko panie.

5 wejść za 109 zł to wydaje mi się dużo, ja płaciłam za 8 wejść 90 zł, teraz chyba jest za 100zł Energia Studio na Karwinach

Ja też szukałam w centrum ale w większość to są właśnie fitness kluby. Chodze więc na aerobik na ul. morską w szkole podst. nr 10, kawałek z centrum trzeba dojechać, ale szkoła jest blisko przystanku (Wiejska), a zajęcia na prawdę fajne aerobik w poniedziałek i środe na 19 (5zł za godzine) a we wtorek step (8zł)

Mrówka duzo osób jest na tym aerobiku? I jaka atmosfera? Wystarczy przyjść na zajęcia i wtedy się zapisać, czy trzeba szybciej z prowadzącą sie telefonicznie sie skontaktować?

na aerobik wystarczy przyjść, ostatnio było chyba ok 25 osób, a na step trzeba się umówić bo jest ograniczona ilość stepów więc trzeba prędzej zadzwonić, zeby dla nikogo nie zabrakło. Atmosfera sympatyczna, chociaż z tego co zauważyłam to dużo ludzi się w ogóle nie zna, ale jak byłam pierwszy raz to dziewczyny mi powiedziały co i jak więc atmosfera ok, a zróżnicowanie wieku i umiejętności takie, że każdy śmiało może przyjść :-)

Ja polecam zajęcia w Personii w Fikakowie.
Mała sala, ale za to jest kameralna i sympatyczna atmosfera - można liczyć na pomoc instruktorki.

a ile kosztuj\ą zajęcia?

Inne tematy z forum

Problem z utrzymaniem erekcji (218 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (3 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...

Impotencja (26 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...