AEROBIK w Gdyni - gdzie polecacie?

Gdzie polecacie zapisać się na aerobik w Gdyni? Raczej bliżej centrum :) ekskluzywne i drogie kluby odpadają :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AEROBIK w Gdyni - gdzie polecacie?

zaczęłam chodzić do Batorego-fittness lady.Nie jest drogo,5 wejść 109zł. super warunki, tylko panie.

5 wejść za 109 zł to wydaje mi się dużo, ja płaciłam za 8 wejść 90 zł, teraz chyba jest za 100zł Energia Studio na Karwinach

Ja też szukałam w centrum ale w większość to są właśnie fitness kluby. Chodze więc na aerobik na ul. morską w szkole podst. nr 10, kawałek z centrum trzeba dojechać, ale szkoła jest blisko przystanku (Wiejska), a zajęcia na prawdę fajne aerobik w poniedziałek i środe na 19 (5zł za godzine) a we wtorek step (8zł)

Mrówka duzo osób jest na tym aerobiku? I jaka atmosfera? Wystarczy przyjść na zajęcia i wtedy się zapisać, czy trzeba szybciej z prowadzącą sie telefonicznie sie skontaktować?

na aerobik wystarczy przyjść, ostatnio było chyba ok 25 osób, a na step trzeba się umówić bo jest ograniczona ilość stepów więc trzeba prędzej zadzwonić, zeby dla nikogo nie zabrakło. Atmosfera sympatyczna, chociaż z tego co zauważyłam to dużo ludzi się w ogóle nie zna, ale jak byłam pierwszy raz to dziewczyny mi powiedziały co i jak więc atmosfera ok, a zróżnicowanie wieku i umiejętności takie, że każdy śmiało może przyjść :-)

Ja polecam zajęcia w Personii w Fikakowie.
Mała sala, ale za to jest kameralna i sympatyczna atmosfera - można liczyć na pomoc instruktorki.

a ile kosztuj\ą zajęcia?

Inne tematy z forum

Klinika Kurban dr Maciej Ciesielski (4 odpowiedzi)

Czy ktoś się leczył u pana Macieja Ciesielskiego? Czy ma specjalizację z ortodoncji?

Implanty zębów (59 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Żele intymne jakie testowaliście? I jakie polecicie? (6 odpowiedzi)

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te...