Gdynia (1) Jestem po wizycie serwisu , przemiły człowiek , kompetentny , konkretny ,... zuza PZ - opinia (1) Zdecydowanie polecam, przede wszystkim za fachowość. PZ I takich nam potrzeba! (1) Znalazłem firmę w internecie i zadzwoniłem w sprawie zmywarki. Rozmowa była... Zenon
Super fachowiec (1) Bardzo dobry i szybki kontakt.profesjanalna obsługa. Moja zmywarka myje jak... Beata Zmywarka i pralka (1) Łatwy i bezproblemowy kontakt z Panem spowodował, że już na drugi dzień o... A Zmywarka. (1) Rzetelna obsługa serwisanta,natychmiastowa diagnoza usterki,jakość wykonania... Grazyna. Zmywarka (1) Firma godna polecenia, Pan który mi naprawiał to bardzo kompetentna i miła... Ewa polecam ! (1) Szybko i fachowo wykonana praca Marta Profesjonalna porada (1) Co prawda tylko telefoniczna, ale kiedy okazuje się, że pralki nie opłaca się... Adam C. Super firma (1) Profesjonalna robota. Tom Naprawa pralki (1) Bardzo szybka realizacja, od telefonu do rozliczenia mineło niespełna 2h.... Marcin POLECAM!!! (1) Pan odebrał telefon mimo, że była sobota i do tego dzień przed Sylwestrem.... Anna Korzystałem kilkukrotnie, poecam, solidna firma (1) jak w temacie WM Polecam w 100% (1) Po ciężkich przeprawach z pseudo fachowcami od zmywarek trafiłam na tę... AW Naprawa pralki (1) Świetny fachowiec, już po paru minutach rozmowy człowiek jest pewien że... Mateusz P Zmywarka (1) Polecam. Zmywarka naprawiona 2h po tel, ze jest zepsuta. Tomek Zdecydowanie polecam (1) Szybko, fachowo, rzetelnie, sprawnie. Tak, jak jest obecnie na rynku... Mika DROGO. (2) Nie polecam, przez telefon pan podał kwotę 70 zł gdy zmywarka jest... Monika POlECAM!!!! (1) Szybko, fachowo i terminowo. Bardzo sympatyczny,konkretny Pan. Gorąco polecam. Kobieta Naprawa zmywarki Bosch - pełna satysfakcja ! (1) Zdecydowanie i bez zastrzeżeń polecam usługi tej firmy . Super merytoryczna... Anna