AKADEMOS

Jak w temacie. Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tym klubie fitness. Tylko prosze nie pisać ze info jest w necie bo mi chodzi bardziej o opinie osób które tam uczęszczają ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AKADEMOS

Siłownia jak każda, chodziłem tam kilka lat temu i teraz też mi się zdarzy tam zajrzeć czasami. Z tego co pamiętam to mają trochę podniszczony sprzęt i częste awarie maszyn. Jedną z ważniejszych spraw to to żeby siłownia była w miarę blisko. Dużym plusem Akademosa są sauny parowa i sucha i ich strefa relaksu, strefa cardio to jakieś 8 bieżni, 4 wioślarze i kilka rowerków (czyli całkiem przyzwoicie), siłownia w godzinach szczytu tłoczno ale jak się chce to trening można zrobić całkiem niezły. Mam nadzieję że w czymś pomogłem ;) jeżeli chcesz zacząć chodzić na siłownię to z chęcią mogę napisać co nieco o innych bo w okolicach żabianka,przymorze, zaspa trenowałem na kilku ;).

Pozdrawiam

a możesz cos powiedziec na temat innych silowni zlokalizowanych blisko skm , najlepiej dla laika ;):)??

Godna polecenia jest siłownia impuls fitness przy stacji Zaspa, bywa tam też tłoczno w godzinach szczytu ( zresztą jak praktycznie wszędzie tym bardziej w okresie realizowania postanowień noworocznych ;D ), hotel Arkon Park w oliwie też ma przyzwoitą siłownię, nie dużą ale trening można zrobić .

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Cbd i trening siłowy (46 odpowiedzi)

Czytając artykuły w internecie natrafiłam na temat cbd. Podobno znajdują zastosowanie w treningu....

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Czy warto uprawiać sport? (13 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...