Hubert - ocena (2) Wszytsko super, cieszę się ze wybrałem właśnie ALB :)) Zdane za 2 razem! Hubert Yevhenii - ocena (2) Wszystko zdałem za pierwszym razem po kursie. Super instruktorzy, dziękuję za... Yevhenii Karolina - ocena (2) Polecam szkołę i pana Andrzeja z całego serca! Wspaniały instruktor. :) Super... Karolina
Mateusz - opinia (2) Bardzo polecam te szkółkę, z doświadczenia mogę powiedzieć, że zarówno Pan... Mateusz Endriu - opinia (2) Zdane za pierwszym :) Super instruktorzy. Endriu Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką znam. Udało mi się zdać teorię i praktykę za... Natalia Jagoda - opinia (2) Polecam. Szkoła jazdy z doświadczeniem trzymająca wysoki poziom. Zdałam za... Jagoda Urszula - opinia (2) Świetna szkoła nauki jazdy i cieszę się, że tutaj trafiłam. Pan Andrzej to... Urszula Łukasz - opinia (2) Po prostu świetna szkoła! Pan Andrzej to bardzo cierpliwy i merytoryczny... Łukasz Karolina - opinia (2) Z całego serca polecam tą szkołe jazdy! Na jazdy chodziłam z uśmiechem i... Karolina Natalia - opinia (2) Bardzo polecam szkółkę. Na jazdy przychodziłam z chęcią i wracałam z nich też... Natalia Szkoła jazdy Alb (1) Miła bezstresowa atmosfera i czas poświęcony kursantowi to gwarancja... Justyna Profesjonalna szkoła jazdy. (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy Alb wszystkim osobom, które jeszcze nie... Krystyna the best (1) dopiero kilka razy byłam na kursie, ale już mogę powiedzieć, że nauczyłam się... Monika super! (1) jeśli ktoś szuka najlepszego miejsca na naukę jazdy, to dobrze trafił. ALB... Paweł Serdecznie polecam! (1) Panowie instruktorzy bardzo cierpliwi i wyrozumiali, a jednocześnie... Zuzanna Polecam (1) Jako jedyna firma w Gdańsku znalazła dla mnie termin "na już", czyli na... Maurycy TA SZKOLA JAZDY TO STRZAL W DZIESIATKE !!! (1) Wlasnie zdalam egzamin na moje wymarzone prawo jazdy i zachecam do nauki w... Barbara Polecam!!! (1) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu (zdane za 3 razem). Polecam z całego serca... Michal K Polecam (1) Bardzo dobre przygotowanie w świetnej atmosferze z instruktorem aż chciało... Paweł