Polecam!!! (1) Polecam serdecznie. Wszystko załatwione w miłej atmosferze. Skorzystałam z... Aldona Cenne rady i profesjonalizm na drodze (1) Polecam jazdy pod skrzydlami Pana Bartosza ! Na egzaminie praktycznym... Bartek Polecam (1) Polecam szkółkę. Pan Bartosz bardzo wyrozumiały, opanowany, cierpliwy,... Agnieszka
Elegancko! (1) Część teoretyczna poszła dosyć szybko, a Pan Andrzej w razie niedomówień... Jarek Polecam (1) Zajęcia teoretyczne były ciekawe i szybko zleciały. Moim instruktorem, z... Marcin Nawet z beztalencia zrobią kierowcę!!! (1) Na kurs do tej szkoły trafiłem z polecenia swoich znajomych. Zajęcia... Gachu Pozytywnie ;D (1) W czerwcu miałem możliwość odbycia ekspresowej teorii, dzięki czemu w czasie... Rafał Zdałem za dugim razem (1) Polecam ośrodek ALB, świetnie przygotowali mnie do egzaminu. Brałem udział w... Wiktor Podziekowania dla pana Tomka (1) Specjalne podziekowania dla pana Tomka który przygotował mnie praktycznie do... Dominika M. Bardzo polecam (1) Z czystym sumieniem polecam ALB. Wykłady z p. Andrzejem bardzo ciekawie... Magda M. Tomek Pilczuk:) (1) Tak zdecydowanie polecam zarówno szkołę ALB jak i instruktora Tomka:) Jazdy... Nati polecam (1) Bardzo podobały mi się wykłady. Pan Andrzej jest bardzo miły i świetnie... Rafał Tomek Pilczuk z ALB!!! :) (1) Tomek jest bardzo solidnym i pracowitym instruktorem jazdy. Z łatwością... Asia :) (1) Do ALB trafiłam całkiem przypadkiem, bo zupełnie nie w moich rejonach jest ta... Emiś Bardzo dobra szkoła (1) Z czystym sumieniem polecam tę szkołę jazdy. Wykłady u p. Andrzeja były... Paweł Gorace podziękowania dla Sebastiana:) (1) Chciałabym serdecznie podziekować Sebastianowi za cierpliwość, za bardzo miłą... Agata Polecam (1) Polecam wszystkim, którzy szukają dobrej szkoły jazdy. Podziękowania dla p.... M Bardzo polecam (1) Szkoła naprawdę godna zaufania. Teoria konkretna, ciekawa i bez przynudzania.... Absolwent szkoły Polecam (1) Serdeczne podziękowania dla Tomasza P. (wysoki blondyn - podobno przystojny,... Magdalena Polecam! (1) Wykłady u Pana Andrzeja nigdy nie są nudne i rzeczywiście, wykład o... Joasia