ANSTA -firma informatyczna

Witam, nie mogę znaleźć w sieci żadnych opinii na temat pracy w firmie ANSTA w Gdańsku. Czy ktoś mogłby sie podzielic wrażeniami ? Chodzi generalnie o samą pracę (kandyduję na webmastera)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: ANSTA -firma informatyczna

ODRADZAM!!!!!! po prostu zaufaj....
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 19

Nie polecam współpracy z ta firma! Szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 17

Mam złe doświadczenia...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

Widać jest nowa oferta od nich dla Frontend Developera, możesz rozwinąć co u nich nie tak się dzieje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam w Ansta, zostałam po stażu na dłużej, niestety musiałam zrezygnować z powodów prywatnych, czego bardzo żałuję. Firma z dość ciekawym podejściem. Atmosfera na plus, wsparcie i możliwości rozwoju duże, jeśli faktycznie się chce. Nikt tam cię nie gnębi, nawet jak coś sprawia trudności. Wystarczy powiedzieć. Nie chcę przekolorować, ale w tej firmie bardziej we mnie wierzyli, niż ja sama w siebie.
Co do pani Staniszewskiej powiem tylko tyle - bardzo fajna babka.
Dziwię się, skąd takie opinie. Chyba piszą to Ci, którym się w głowach poprzewracało.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7

Byłem na stażu. To była moja pierwsza firma IT. Szansa zostania po stażu była - jednak chciałem spróbować w dolinie krzemowej :)
Firme polecam każdemu, kto ceni dobrą atmosferę i rozwój - możliwości tu są nieograniczone, jednak sam musisz mieć ogromną motywacje do działania - tu nie masz bata nad głową, a to nie każdemu odpowiada...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile ci płacili na stażu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozmowa rekrutacyjna to jakiś żart... ludzie szanujcie się i nie marnujcie swojego czasu na pseudo rozmowę o pracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...