Kamil Kibart - ocena (1) Polecam. Współpracuję z firmą już ponad dwa lata. Fachowy montaż oraz... Kamil Kibart Miłosz - ocena (2) Sprawny instalator i serwis. Fachowa robota i dużo rad na miejscu. Polecam.... Miłosz Inwestor - Gdańsk - opinia (1) Usługi zlecone - rekuperacja i odkurzacz centralny. Rekuperacja -... Inwestor - Gdańsk
Prawdopodobnie jedyna naprawdę profesjonalna firma (1) Jest to chyba pierwsza opinia o czymkolwiek i kimkolwiek, jaką piszę. A piszę... Bartek, duży dom jednorodzinny Zadowolony klient (1) W firmie Apis zamówiłem rekuperację i w końcowej ocenie jestem z dostawy oraz... Piotr Rekuperacja (2) Polecam usługi firmy Apis. Właściciel Pan Marek podszedł do mojego problemu... Sebastian Rekuperacja. Polecam (1) Dzień dobry. Jeśli ktoś czyta ten wpis oznacza to, że jest zainteresowany... Gruba R. Przedszkole (1) Szczerze polecam usługi firmy "Apis". Praca została wykonana profesjonalnie... Małgorzata Kuleszewicz Polecam, Mosty. (1) Witam. Odkąd zainteresowaliśmy się wentylacją mechaniczną z odzyskiem ciepła... Jerzy Wszystko zrealizowanie bez zastrzeżeń (1) Montaż rekuperacji w domku jednorodzinnym, począwszy od wyceny do realizacji... Łukasz WENTYLACJA MECHANICZNA (1) Zanim zdecydowałem się na montaż instalacji wentylacji mechanicznej z... Klient 2016 Inwestor prywatny (1) Wykonane 2 osobne instalacje w budynku 2 lokalowym. Działają sprawnie i... Krzysztof Zadowolony klient (1) Szukałem firmy która zainstalowałaby system wentylacji (wraz z rekuperatorem)... corona-dent.pl Rekuperator i instalacja (1) Spotkałem się z właścicielem na etapie stanu surowego. Wywarł na mnie dobre... Szymon Polecam projekt, wykonanie i konserwacje. (1) Wykonany przez firmę Apis system wentylacji z centralą od kilku lat sprawuje... Ireneusz Osękowski Wentylacja z rekuperacja (1) Firma Apis montowala u mnie wentylacje w raz z centrala StorAir, instalacja... Jarek