AQUA AEROBIC

Temat dostępny też na forum: Morena
gdzie polecacie ? jaka jest odplatność?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AQUA AEROBIC

nikt nie chodzi?
zatem szukam chetnych na wystartowanie od sierpnia.....
poszukamy razem

Re: AQUA AEROBIC Nauka Pływania Basen Pływacki w Gdańsku

Aqua aerobic Nauka Pływania Basen Pływacki w Gdańsku......www.argonaut.gda.pl
Ocena 5.0 Ćwiczę aqua aerobic od czterech miesięcy...
Właśnie czegoś takiego szukałam, może aqua aerobic w końcu rozwiąże mój problem z nadwaga,pomyślałam - Po urodzeniu drugiego dziecka znacznie przybrałam na wadze, ale nie to było najgorsze. Moje ciało bardzo się zmieniło; miałam brzydkie rozstępy, cellulit. Chciałam mieć znowu gładką, jędrną skórę bez konieczności poddawania się kosztownym zabiegom. Zwykły fitness wydawał mi się nudny, co innego aerobic w wodzie! Na pierwsze zajęcia szłam jednak pełna wątpliwości, ale wszystkie rozwiały się tuż po wejściu do wody. Po 4o minutach ćwiczeń czułam się fantastycznie! Aqua aerobic to same zalety- przyjemna woda, fajni ludzie, a jeśli chodzi o ćwiczenia to instruktorka dba, by zawsze działo się coś nowego. Ale przede wszystkim jestem zadowolona z efektów, jakie dał wodny trening- cellulit wyparował, a moje ciało nabrało jędrności! Jestem zauroczona i zachwycona Aqua...
Zajęcia u Pani Ywetty są MEGA SUPER , no porostu ZJAWISKOWE u zajwiskowej Pani Ywetty. PS. Fakt , trudno się dostać na zajęcia do Pani Yvetty Dobroczek , ale warto, a jak już się dostałam to pilnuję swoich miejsc , chodzę trzy razy w tygodniu z koleżanką , razem jeździmy samochodem raz ja swoim , raz ona swoim. A tak na marginesie podziwiamy figurę Pani Ywetty , a jak dowiedziałam się ,że ma syna 16 letniego to z koleżanką usiadłyśmy i oniemiałyśmy . No , Aquaerobic to jest to my też schudniemy . Polecam Panią Ywettę. Na zajęciach super ćwiczenia , przy bardzo dobrze dobranej MUZIE. Warto obejrzeć FILM z ZAJĘĆ AQUA AEROBICU prowadzonego przez Panią Yvettkę , który można znaleść na stronie www.argonaut.gda.pl
Nie ma co gadać,MEGA Szkoła PŁYWANIA i NURKOWANIA wystarczy zobaczyć jak uczą. www.youtube.com/resu...gby komuś nie działał link wystarczy wejść na you to be i wpisać (Dobroczek) Kliknij na poniższy Link i Zobacz Jak Prowadzą ARGONAUCI Zajęcia Na Pływalni Krytej/Basenie Pływackim ,Lekcje Nauki Pływania Dla Dzieci , Niemowląt ,Młodzieży i Dorosłych; AQUA AEROBIC/FITNESS ,Kursy NURKOWANIA PADI IANTD,KURSY PIERWSZEJ POMOCY EFR i DAN. www.youtube.com/results?search_query=dobroczek&search_type=&aq=f
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jaki jest koszt takich zajęć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aquaerobic ,któregodługo szukałam.

Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Panią Yvettą. Jestem bardzo zadowolona, zajęcia prowadzone są profesjonalnie, nic nie dzieje się z przypadku!!!! jest czysto, bardzo miło i co najważniejsze SKUTECZNIE!!!!! Zrobiłam mały wywiad środowiskowy i opinie wielu osób potwierdzały się w tej szkole uczy bardzo dobra kadra, a co dla mnie jest najważniejsze jest doskonały kontakt z prowadzącymi, nigdy nie ma problemu ze zmianą terminu.Uczciwie mogę polecić!!!!!! Dla mnie na ćwiczeniach u Pani Yvetty jest nadal LATO , i czego chciec więcej,pokażcie mi lepszą instruktorkę FITNESS...
A zajęcia kosztują ok . 20 zł za jedno spotkanie.
Warto zopbaczyć jak wyglądają na www.argonaut.gda.pl
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gorąco polecam zajęcia na basenie z ARGONAUTEM. Nauka pływania i aquaaerobic na basenie na Chełmie to bardzo dobry pomysł na rozruszanie się po zimie i zadbanie o własna kondycję. Atmosfera na zajęciach bardzo miła, pełen profesjonalizm. Basen super zadbany, czysto, ciepło i przyjemnie. Wielkie brawa dla Pani Yvetty i Pana Tomasza Dobroczek. Super !!! Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 3

a gdzie są te zajęcia??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

aby nie było, ze Argonaut to jedyna firma, która organizuje aqua aerobic to jest jeszcze szkolaplywania.gda.pl na basenie na Chełmie (mosiru). ceny na stronie.

Nie ma to jak sami sobie odpowiadac ;) Ta... wystarczy na IP popatrzeć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 34

szkoda,ze nigdzie nie ma w okolicach zaspy,oliwy,zabianki albo wrzeszcza ;/ na chełm za daleko..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

w sumie na chełmie aqua aerobik tez prowadzi szkoła Argonaut. Ciężko się dostać na ich zajęcia - to chyba najlepsza rekomendacja . mają zajęcia na basenie polibudy (+ za małą liczbę osób i ogólny spokój, tam łatiej sie dostać) , na chełmie - jakies dwaa miesciace czekałam az zwolni się tam jakies miejsce, teraz chodzę tam w niedziele. duzo ludzi, ale bynajmniej mam bliżej :)
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ty mówisz.........tak ciężko się dostać........?tragedia..
Ja chodzę na zwykły aerobic ,ale zaczyna mnie nudzić. :(
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja chodzilam i polecam we Wrzeszczu, na Wajdeloty w Starcie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25

no wlasnie ja tez chodzila na aqua na start we wrzeszczu i poleca.. ;)
we wtorek tez wlasnie ide:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22

Witam!!! A ja serdecznie zapraszam na zajęcia aqua aerobiku do Gdyni. Wiem, że to może wydawac się daleko, ale warto spróbować. W Hotelu Gdynia mozna poćwiczyć, ogrzać się w saunie, podogadzać sobie własnymi kosmetykami i swietnie zrelaksować się. Po szczegóły zapraszam na stronę www.relaxcenter.pl, mój telefon 0501-19-44-55. Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 30

Re: AQUA AEROBIC AEROBIK Nauka Pływania Basen Pływacki w Gdańsku

A ja mam wrażenie, że te wszystkie posty dotyczące ARGONAUT pisali sami właściciele, albo osoby z nimi powiązane, bo wyglądają, jak nachalna reklama i ciągle jak ktoś napisze, o jakiejś innej firmie, to pojawia się wzmianka o tej firmie. W końcu weszłam na ich stronę i zero info o cenach, miejscach-wszystko telefonicznie, albo osobiście. Strona kiepska, kiepskie informacje, a raczej mocno ograniczone.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 38

ja chodzilam do Wrzeszcza na Start-polecam, naprawde.
Atrakcyjna cenai ciekawe zajecia.
Teraz,kiedy mieszkam juz daleko do Gdanska, ubolewam ze nie ma w moim miescie zajec aqua:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 33

gdzie we Wrzeszczu na start?il kosztuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Start jest na Wajdeloty, zaraz przy kolejce SKM, rok temu chyba 17 zlw karnecie za jedno zajecie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24

dzięki enia :)

no właśnie ja też się tu zastanawiam gdzie pójść, Ten Argonaut niby polecany, tylko dlaczego tak mało informacji na stronie??i nie mozna żadnej rezerwacji dokonać przez internet :( Chyba pójdę na Start
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27

Ja chodzę na AQUA AEROBIC do ARGONAUTÓW od lat.
Nie miałam problemu zapisaniem się , bo wszystko znalazłam na ich stronie www.argonaut.gda.pl , a zapisać się można w :
1.W biurze Argonaut Dom Technika - NOT ul.Rajska 6 pok.305
w każdą Środę i Piątek od 17:00 do 19:00.

2.Na Pływalni Krytej Politechniki Gdańskiej ul.Aleja Zwycieństwa 12
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy SZATNI BASENU
w każdy Wtorek od 18:00 do 19:00 i Czwartek od 16:00 do 17:30

3.Na Pływalni Krytej MOSiR ul.Chałubińskiego 13 w Gdańsku - Chełmie
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy KASIE BASENU
w każdy Poniedziałek , Środę i Piątek od 17:00 do 19:00

A co najważniejsze Argonauci prowadzą zajęcia 7x w tygodniu , czyli codziennie :

Poniedziałek → 20:00 oraz 20:40

Wtorek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20

Środa → 20:40 oraz 21:20

Czwartek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20

Piątek → 20:40 oraz 21:20

W sobotę :

18:20 oraz 19:00 oraz 19:40

W niedzielę:

19:00 oraz 19:40 oraz 20:20

Pozdrawiam.

PS.

Ja nie miałam problemów ze stroną www.argonaut.gda.pl
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bo pewnie jesteś pracownikiem tej firmy, albo kimś z nią związanym, a nie zainteresowaną osobą. Strona tej firmy jest kiepska i mało czytelna. Ceny powinny być na stronie, chyba, że to wielka tajemnica i w zależności kto i kiedy pyta, to cena jest inna:) Nie twierdzę,że jesteście kiepscy, bo nie korzystałam, ale twierdzę, że uprawiacie kiepski marketing - od razu widać, że to nie zachwycone Panie piszą, tylko osoby powiązane z firmą, a to zaczyna odstraszać, a nie przyciągać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 36

Ja też uczęszczam do Pani Yvetty na Aqua aerobic , jest OK............
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest na pewno na basenie w hotelu posejdon w jelitkowie, nie wiem jaka odpłatność... w tygodniu od 21, a w soboty od 8.15.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 28

czy ktoś chętny by wspólnie chodzić na aqua aerobik? :) na wajdeloty? na start ?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26

http://water-fit.prv.pl/

Aqua Aerobik na małym basenie PG. Bardzo mi się tam podoba. Jest kameralnie, instruktorka ciekawie prowadzi zajęcia a muzyczka fajnie dopełnia całości.
Cennik jest na stronie WWW.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 38

Celina Nikor, Joanna Dymecka - to samo IP - i wszystko jasne. Takich rzeczowych informacji moga udzielic tylko właściciele;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 36

No ale i tak się już nauczyli i wychwalają własną firmę z kilku kompów (na pewno nie tylko panie Nikor i Dymecka to tak na prawdę Argonaut) po tym jak kiedyś żałośnie wpadli na forum gazety. Pani Ywetta wyprodukowała wielki wątek, gdzie kilkanaście niezalogowanych osób (a moze nawet więcej) o tym samym ip zachwycało się zajęciami :D.
Żenada.
Wątek został na ich szczęście skasowany.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 38

Ej,a może jest ktoś chętny żeby zacząć ze mną od czerwca?tylko nie wiem gdzie.Tak tu jest namieszane że aż głowa boli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17

No i co, ze chodzisz?A ja z pewnością nie pójdę, skoro tak kiepsko im idzie, że sami muszą bzdury tutaj wypisywać:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 29

Re: Aqua aerobic u Pani Yvette z Argonaut to super sprawa ......

Aqua aerobik – Centrum Figura

Zajęcia aqua aerobiku (gimnastyki w wodzie) polecane osobom z problemami kręgosłupa i stawów, idealne dla osób z nadwagą, skutecznie pomagają zwalczyć cellulitis, schudnąć i wymodelować sylwetkę. Zajęcia prowadzone na terenie całej Warszawy (Bemowo, Bielany, Centrum, Jelonki, Mokotów, Ochota, Piaseczno, Praga Płn, Stegny, Ursus, Wilanów). Rezerwacje pod nr tel. (22) 671-03-40, 506899236 biuro@figura.waw.pl
http://www.aquaaerobik.waw.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

odn. postu m.g.

To się nazywa "przybetonić". To jest forum trójmiejskie, nie warszawskie...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odn. postu m.g.

A ja chciałabym zwrócić uwagę, jak mocno zanegowane są odpowiedzi dotyczące konkurencji Pani Yvetty i niepochlebne opinie na temat jej zajęć, czy prawdziwości opinii - czy naprawdę nie potraficie zadbać o normalną reklamę, chociaż patrząc na Waszą stronę internetową, to chyba za wiele nie ma co wymagać:)Ja też słyszałam, ze w hotelu Posejdon w Jelitkowie jest fajnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 27

gdzie i jaka jest odplatność?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wielka tajemnica. Jak wszystko co dotyczy szkoły ARGONAUT - wielka ściema ! Robia co i jak im się podoba, a jak się zapiszesz na zajęcia - to sam zobaczysz jak jest "różowo". Brrr...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Polecam https://mysportplus.pl/aqua-aerobik/ fajna młoda ekipa prowadzi zajęcia.

Inne tematy z forum

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...