AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: AQUASFERA REDA!

ciagle wrzucasz ten link i po co ? to nie miejsce na reklame , przeciez tam i tak na tym twoim forum nic nie ma . Forum zaloz jak te budynki juz powstana a nie teraz Lepszym rozwiazaniem jest jak masz mozliwosci reklama ogolna w trojmiescie a nie doklejanie swojego linka do czyjegos forum . Zacznij reklame ogolna a nie takie non stop wciskanie swojego bo to nudne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nowe forum dyskusyjne nowo powstającego osiedla Aquasfera w Redzie.

http://www.aquasfera-reda.cba.pl

kolejne piętro juz zaczeli !

linki linkami a najlepiej tam pojechac i samemu zobaczyc bo jest super wiosenna pogoda i miejsce wyglada tez super . Teraz dopiero widac ze tam bedzie rewelacyjne miejsce z doskonala infrastruktura. Z Gdyni sie idealnie jedzie nieraz doslownie ''piec minut'' i jest extra. pozdrowionka

(...)

Kolejne pietro juz prawie gotowe.

Umowa przedwstępna to przyrzeczenie podpisania umowy sprzedaży.
Czyli umawiacie się, że tego i tego dnia podpiszecie umowę. Przeważnie wiąże się to z zapłatą zadatku.

Zalali dzis kolejny strop . I za chwile bedzie kolejne pietro. Fajnie !!!

zle ''Hektor ''zrozumiales . Kiedys robili pietro miesiac bo ludzi bylo tam mniej bo konczyli inne budynki. Teraz jest na pietro chyba 2 razy wiecej ludzi i dlatego to szybciej idzie . Robia dokladnie bo to specyficzny budynek i ksztalt wiec dokladnie to trzeba robic. Poprostu jak jest wiecej pracownikow to dlatego to szybciej idzie . Wiadomo ze jedna osoba mniej zrobi niz odrazu 10 . Nikt nie mowi o szybkosci i bylejakosci. mozesz tam przeciez podjechac w tygodniu i sobie obejrzec. No i dawno pogody nie bylo tak dobrej a jak teraz jest to widocznie im sie lepiej pracuje. Fajnie to zaczyna wygladac.

Ja bym sie tak nie cieszył,że szybko...Szybko w budownictwie często znaczy na odpie.....dol a i budynek powinien popracować trochę...

kolejne pietro juz jest. zaraz szalunki beda i strop wyleja i dalej w gore. Jest pogoda super to im idzie naprawde super . zaraz 6 pietro zaczna ! Rewelacja

rabaty cenowe uzależnione są od wysokości piętra.czym wyżej tym drożej.pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejne pietro juz powstaje, strop zalany, szyby windy odlane,dzwig pracuje , sciany juz stawiaja. Coraz lepiej to wyglada i pogoda jest do budowy idealna.

AquaSfera ma też swój profil na facebooku: facebook.com/AquaSfera jest tam parę zdjęć z budowy

Według mnie parking na kilka samochodów będzie. Jest tam troche wolnego miejsca między budynkiem a ulicą.
Co do tego małego budynku wulkanizacji to według mnie pozostanie gdyż stoi na prywantnej działce. Nie ma go na wizualizacji, gdyż przeważnie na folderach reklamowych umyślnie pomija się tego typu widoki :) Ogolnie nie jest źle :)
ps. Czy ktos wie jak dodaje się fotki do tego forum ? pozdrawiam

ja od strony ulicy. na wizualizacji przed blokiem mieścił sie parking ale widząc jak jest zbudowany chyba nici z parkingu. Ale do wizualizacji sie nie przywiązywałam zbytnio. Nie ma na niej np budynku wulkanizacji. Chyba że będzie zburzony albo się zdematerializuje :)

A na ktorym pietrze bedziecie mieszkac? od strony ulicy czy z przeciwnej ?

czwarte pietro jest w budowie.

ostatnio przejeżdzałam i rzeczywiście budowa pnie sie w góre w zadowalającym tempie. Z tym, że nie liczyłam pięter.

Kolejne, czyli które?:)
Słyszałam że już czwarte "się robi", prawda to?

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

żelazko, pralka, odkurzacz (15 odpowiedzi)

hej, właśnie wprowadzam się do swojego mieszkania. szukam jak w temacie żelazka, pralki i...

fajne płytki (5 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...