AUREA DICTA - KANCELARIA FINANSOWA

czas temu jakiś właściciel Kancelarii Finansowej Aurea Dicta zamówił usługę stworzenia logotypu dla jego działalności jak i projekt wizytówek. naturalnie spisano umowę/do oznaczonego terminu projekty stworzono/przekazano/rachunek wystawiono i... tyle.
od mijającego terminu płatności kontakt (jakikolwiek) został zerwany - a Kancelaria Finansowa pana Leszka K. (jest to działalność prowadzona legalnie, sygnowana imieniem i nazwiskiem więc powinienem podać pełne nazwisko, nie robię tego by już zupełnie nie ośmieszyć persony) postawiła na "konsekwentne milczenie" przy jednocześnie dalszym posługiwaniu się przejętym logotypem.
zapewne usługi kancelarii stoją na najwyższym poziomie - jednak na poziomie współpracy - niestety - śmiem wątpić.
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AUREA DICTA - KANCELARIA FINANSOWA

Dlaczego nie ?? Ośmiesz personę, ostrzeż wszystkich, żeby się nie dali wpuścić w kanał przez tego usługodawcę. Należy się - bo to jawne złodziejstwo jest !!
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram poprzedniczkę - również jestem zdania by takie osobniki jak ta "kancelaria" ośmieszać - bez zastanawiania podawać pełne nazwisko pana Leszka K.
kombinatorstwo i cwaniactwo należy tępić i wytykać palcami !!!
jak to świadczy o usługach tej rzekomej kancelarii finansowej ?
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla informacji jednych i ku przestrodze innych, sz.p. Leszek Kreft

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-finanse/aurea-dicta-twoj-partner-w-biznesie-konsulting-na-najwyzszym-poziomie-ogl4812385.html

ośmielam się stwierdzić, że korzyści płynące z tej współpracy nie dla każdego biznesu są kwitnące !
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 0

ogłoszenia systematycznie usuwane - tak więc metoda "na przeczekanie".
w dalszym ciągu więc dla informacji jednych i ku przestrodze innych, sz.p. Leszek Kreft - właściciel kancelarii finansowej:
http://nk.pl/#profile/41087962?referer=sz_p
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 0

to zdaje się jest jakiś żart - jak osobnik po technikum chłodniczym może zajmować się finansami ? oto "specjaliści"...
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 0

pozwoliłem sobie jeszcze dodać adres www pod którym w przyszłości miała powstać strona powyższego osobnika i jego cudacznych usług.
http://aurea-dicta.com/
oczywiście również ku przestrodze.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 0

Normalnie może, musi mieć mgr z ekonomii?! Z technika czy inżynieria czy lekarza łatwo zrobić ekonomistę, finansistę, prawnika. Z prawnika finansisty, ekonomisty zrobić inżyniera czy lekarza - graniczy z cudem.

Przykład niezwiązany z konkretną sprawą, której nie znam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24

próbuję pojąć Twój tok rozumowania niestety chyba jednak nie uda mi się ta sztuka: czołgista może być neurologiem ale neurolog czołgistą już nie... Leszek Kreft w tym przypadku jest kim? Czołgistą? Specjalizacja: działonowy?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Długi ma wszędzie, pseudonim "złotousty" każde słowo jest klamstwem jeżeli ktoś wie jak go namierzyć dajcie znać
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobnik, o którym jest mowa jest oszustem, cwaniakiem i jest bezwzględny. Oszukał nie tylko obcych ludzi ale i swoich najbliższych współpracowników z wielu poprzednich firm. Wielu z nich po dziś dzień stara się namierzyć właściciela wymienionej firmy. Jeśli ktokolwiek wie gdzie obecnie pracuje lub gdzie go można spotkać proszę o ujawnienie danych na tym forum.

Przestrzegam przed korzystaniem z usług tego Pana. Nie powierzajcie dokumentacji tej osobie. Stop oszustom w branży finansowej!!!!
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan 'finansista' to niewiarygodny pozorant. Potrafi stwarzać wrażenie sympatycznego, zaangażowanego i dostosować się jak kameleon do każdej sytuacji - oczywiście z korzyścią dla siebie. Potrafi się 'sprzedać' każdemu jako fachowiec, ale na tym się kończy. Jak już omota klienta, współpracownika zaczyna nim manipulować, a jak dostanie to na czym mu zależy urywa kontakt, nie odbiera telefonów. ODRADZAM! OSZUST! Ja się dałam nabrać i do dzisiaj mam problemy przez tego Pana. Chcę dodać, że z kilku firm Pan Leszek wyleciał właśnie przez ściemnianie pracownikom i swoim przełożonym.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyżej wymieniony osobnik widziany był kilkakrotnie na Dąbrowie,pracuje tam lub mieszka
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm, warto się pochylić nad tymi informacjami. Miałam rozpocząć z tym Panem współpracę ale jakiś czas temu słuch po nim zaginał. W każdym razie dzięuję za bezcenne wiadomości.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładna sytuacja i mnie spotkała - "szlachetny" p.Leszek Kreft otoczył się cudowną aurą sprzymierzeńca w sprawach finansowo-biznesowych. Przy okazji oczernił też część swoich dawnych współpracowników stawiając siebie na pozycji poszkodowanego. W momencie gdy miało rzeczywiście dojść do dyspozycji finansowych - po prostu rozpłynął się. a jedyny kontakt jaki udawało mi się z nim utrzymać - do czasu i tylko wtedy gdy "szlachetny" p.Leszek Kreft miał ochotę odpisać - był kontaktem mailowym. Jeżeli zaś chodzi o miejsce gdzie może przebywać lub kontakt wygląda to tak : działalność zarejestrowana jest - w zgodzie z informacjami z zumi http://www.zumi.pl/2440507,Leszek_Kreft_Kancelaria_Finansowa,Gdynia,firma.html#!s=homePage w Gdyni na ul. Gojawiczyńskiej 7a/16 numer telefonu 500-176-756 lub 534-176-756 ale znając życie już dawno posługuje się innymi numerami.
Mam nadzieję, że powyższe opinie o tym cwaniaku pozwolą innym osobom podjąć słuszną decyzję.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy są może jakieś nowe wątki w sprawie Pana Leszka? Chętnie bym się z nim spotkała..
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po Panu Leszku Krefcie ani widu ani słychu... Czyżby się doigrał ?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odświeżam temat. Jakieś nowiny o panu leszku?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

jako grafik powtarzam:

nie ma robienia projektu bez zaliczki :)
to tyle :)

jak ktos uczciwie zamawia, zaplaci zaliczke bez problemu, jak nei zaplaci = na 99% bedzie wałek.

pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

trzeba było wysłać okrojony jpg a nie wektor, często przychodzą klienci mówią że mają niby projekt i pokazują marnego jpg,

Część myśli że jak dostało wstępny projekt na emalia to już jest gotowy do druku, a figa ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Seteczka, art - jak widac nie chodzi tu tylko o usługi graficzne, to tylko początek tematu, Pana eL szuka wiele osób min klienci, byli współpracownicy za wiele rzeczy.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram poprzednią wypowiedź - nie chodzi o przypadek wyłudzenia pojedynczego pliku. ten osobnik - co wyżej widać - żeruje na wszelakich płaszczyznach. więc nie ma sensu się rozpisywać co kto dobrze zrobił a kto co źle a raczej skupić swą uwagę by szerokim łukiem omijać szachrajską osobę p.Leszka Krefta i naświetlić jego "szlachetne" poczynania.
a swoją drogą zaszył się pewnie w jakąś dziurę i czeka na ocieplenie klimatu...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale Wy macie problem. A wiecie co to Sąd? Szczególnie ten w Lublinie? Mając podpisaną z tym panem umowę plus dowód np. ponaglenia do zapłaty - wnosicie pozew do Sądu w Lublinie o wydanie nakazu zapłaty, a potem do komornika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 29

szkoda że komornik nie może nic zrobić,bo osobnik nie pracuje i nigdzie go nie ma
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Sam popełniłem błąd i zaufałem Leszkowi. Dziś ponoszę tego konsekwencje. Leszek potrafi rozmawiać z ludźmi, manipulować nimi i przedstawić swoją osobę w jak najlepszym świetle. Właściwie od pierwszego spotkania ludzie mu ufali, a on to z premedytacją wykorzystywał aż sam zaczął się gubić w swoich kłamstwach, co doprowadziło do sytuacji, w której sam nie wiedział co jest prawdą, a co jego kłamstwem.

Leszek jest mi dłużny duże pieniądze. Sam mam teraz przez to problemy i chcę jak najszybciej odzyskać dług od Leszka. Wiem gdzie obecnie wynajmuje mieszkanie. Jako, że w jedności siła, proponuję osobom, którym też jest winien pieniądze kontakt pod adres mailowy: znalezcleszka@wp.pl

Wspólnie coś wymyślimy.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tego człowieka już się nie znajdzie. Ucieka przed wszystkimi. Wstyd! niby facet ale nie ma jaj. Kawał stolca z niego.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odświeżam temat. Ktoś może widział Leszka?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

z powyżej wspomnianym "finansistą" czyli złotoustym Leszkiem Kreftem można podjąć próbę kontaktu tą drogą: https://www.facebook.com/anna.kreft.90
natomiast nie sądzę by miał tyle odwagi by podjąć rozmowę...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

sprawdzając w CEIDG po numerze NIP szanowny pan Leszek Kreft nikogo już nie naciąga (okrada) - jego szalona działalność gospodarcza została 28 marca 2013 roku zawieszona. biorąc jednak pod uwagę charakterystykę jego postępowania - być może podszywa się pod jakiś inny urząd lub częstuje innym zwariowanym pomysłem. warto zapamiętać tego człowieka Leszek Kreft - obraz postaci powyżej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

~ten sam co zawsze

Prosze o kontakt pod adresem email: znalezcleszka@wp.pl i opisać w jaki sposób LK zaszedł za skórę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

najwidoczniej czytanie ze zrozumieniem w dalszym ciągu sprawia kłopoty - sposób działania Leszka Krefta opisany został powyżej tego posta. miłej lektury i miłego dnia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odświeżam temat. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego nie zgłosisz sprawy do sądu/policji? skoro tak bardzo ten ktoś zaszedł Ci za skórę

Samemu chcesz mierzyć sprawiedliwość?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Coś słyszałem o Szczecinie. Jego nowa małżonka ma tam rodzinę i prawdopodobnie tam się ukrywa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Małżonka już nie taka nowa i jest opcja, że też go kopnęła. Słyszałem coś o przebywaniu za granicą. Jest opcja, że koleś nie wróci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

coś nowego w temacie?
gdzie można spotkać pana K.?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pana K. należy namierzać u matki, niedawno widziałem go z nią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to teraz leszek kreft się u mamci stołuje? już go namierzają radary :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lesiu, Kudłaty się o ciebie pytał. Tęskni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...