AWD/4WD poniżej 30 000 USD
Jestem otwarty na nowe lub używane. Szczerze otwarty na sedany, kombi, hatchbacki, crossovery, SUV-y. Robię dużo zakupów online i wygląda na to, że w moim asortymencie jest mnóstwo opcji. Naprawdę jestem otwarty na wszystko. Wolałbym przyzwoity przebieg na benzynie, ale zjechałbym do 20 miast/25 autostrad, jeśli to samochód, który naprawdę lubię. Wolałbym kupić coś mniej niż 5 lat i mniej niż 40 tyś km. Niezbyt otwarty na luksusowe marki o wysokich kosztach utrzymania.
Początkowo szukałem czegoś z instrukcją, ale po prostu nie ma tam zbyt wielu opcji. Jeździłem nowym WRX i to wciąż jest opcja, ale robi się dość okropny MPG. Więc teraz jestem zdecydowanie otwarty na automatyczne, aby rozszerzyć moje opcje!
Patrzę też na Jeepa Cherokee z V6, przypadkowo, wiem, ale członek rodziny miał taki i naprawdę mi się podobał.
Początkowo szukałem czegoś z instrukcją, ale po prostu nie ma tam zbyt wielu opcji. Jeździłem nowym WRX i to wciąż jest opcja, ale robi się dość okropny MPG. Więc teraz jestem zdecydowanie otwarty na automatyczne, aby rozszerzyć moje opcje!
Patrzę też na Jeepa Cherokee z V6, przypadkowo, wiem, ale członek rodziny miał taki i naprawdę mi się podobał.