POLECAM !!!! (1) W skali od 1 do 10 dajemy 11:-) Profesjonalne podejście, sprawnie i szybko... Joanna Duży Pozytyw (1) Profesjonalne doradztwo pozwoliło uniknąć błędów, które zawierał mój plan... Adam Krawiec Gorąco polecam (1) Fachowo, szybko, sprawnie, po wykonanej usłudze zawsze pozostawiony porządek,... Bogdan
bardzo dobra firma (2) Firma ABA zastąpiła firmę która 3 razy przekładała termin rozpoczęcia... Piotr Profesjonalna ekipa godna polecenia (1) Fachowiec, który potrafił dobrze doradzić i znaleźć dość nietypowe... sm M.Wisniewska - opinia (1) Ogólne wrażenie dobre , polecam jesli chodzi o szczególy,detale prac przy... M.Wisniewska Ekipa naprawdę godna polecenia. (1) Po poprzedniej ekipie remontowej, nie mogłem do siebie dojść baaardzo długo.... Marek - Pruszcz Gdański nagły remoncik (1) Znalazłem tę firmę przypadkiem i jestem zadowolony. Miałem do zrobienia pilną... Jerzy Boj Firma warta polecenia! (2) Spory remont mieszkania został przeprowadzony sprawnie i w terminie. Brak... Andrzej porzucenie pracy (2) firma w srodku pracy rezygnuje z wykonania robót K.Zaleska Bardzo polecam (1) Witam, bardzo polecam ta firme, wykonywali u mnie profesjonalny remoncik,... Krzyś Aga - opinia (1) Miałam już do czynienia z kilkoma firmami remontowymi i ta firma wypada na... Aga