Absolutnie cudowne miejsce
Miejsce wyjątkowe pod każdym względem, spełniające w 200% wszystkie wymogi, aby nosić miano restauracji. Mały (co nie znaczy, że to źle), bardzo klimatyczny lokal, z magicznym nastrojem i wystrojem. Konkretnym, ale wykwintnym menu i obsługą na bardzo wysokim poziomie. Jakość kuchni znakomita. Mnie i moją narzeczoną obsługiwał Pan, który z nutką tajemniczości zdradził mi, że jesteśmy obsługiwani przez "braci", czyli niego i jeszcze jednego kelnera. Zasłyszane uchem rozmowy z klientami bardzo miło mnie zaskakiwały, bowiem jeden Pan bardzo sprawnie posługiwał się językiem angielskim, a drugi niemieckim. Wiem, bo znam obydwa języki bardzo dobrze. Panowie zresztą sprawiali wrażenie jakby bardziej się 'opiekowali' miejscem i klientami, niż byli zatrudnieni w lokalu i pracowali 'na zmianie'. Pod każdym względem czułem się tam komfortowo.
Czerwone Drzwi to miejsce dla ludzi, którzy chcą zasmakować wyjątkowej atmosfery i wyjątkowych przysmaków. Tu nie chodzi o to, aby najeść się do przesady i zapłacić 10PLN, bo od tego są bary mleczne, lecz o kulinarną wycieczkę pozostawiającą lekkość na żołądku i zaspokojone zmysły. Dlatego też ceny, choć wyższe niż zazwyczaj, są absolutnie na
Czerwone Drzwi to miejsce dla ludzi, którzy chcą zasmakować wyjątkowej atmosfery i wyjątkowych przysmaków. Tu nie chodzi o to, aby najeść się do przesady i zapłacić 10PLN, bo od tego są bary mleczne, lecz o kulinarną wycieczkę pozostawiającą lekkość na żołądku i zaspokojone zmysły. Dlatego też ceny, choć wyższe niż zazwyczaj, są absolutnie na