Ace Forwarding uczulam ...

Uczulam na pracę w tej firmie.
Niedosć że slą cię w europę na 3 tygodnie, gdzie tyrasz jak wół, to jeszcze robia inne wałki.... Przeciążają dopuszczalną wage samochodu, po czym Pan kierwonik mówi "Nie wiedziałem"..... I dają wam super Dietę na podróż.... 6 euro..... Normalnie złodziejstwo. Tyle to Prysznic kosztuje. A po powrocie jeszcze musisz zapieprzac po polsce kilka godzin bo innym sie niechce.... i to wszystko za niby magiczne 2400 ..... taaaaaa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ace Forwarding uczulam ...

Pracuję w ACE od jakiegoś czasu, może nie jako kierowca, ale mam z nimi styczność. Praca kierowcy wiąże się z długimi trasami i nie jest to praca 8h dziennie i do domku, z tym się trzeba liczyć. Z tego co zaobserwowałam, kierowcy nie mają tak źle, może to być Pana subiektywne odczucie. Przykro nam, że tak Pan ocenia zarówno naszą firmę jak i pracę w niej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

pare razy wspolpracowalam i kierowcy niestety nigdy nie na czas, zawsze jakies wymowki. obecni spedytorzy slabo ogarniaja temat, przykro przyznac ale firma sie stacza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam sie z tym, firma traktuje kierowcow przedmiotowo, brak komunikacji i ogolny burdel!!uczulam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli przez 4 lata nic się nie zmieniło, poza tym że teraz oferują 7 euro i zjazdy na weekend 24h w domu i znów w trasę i co 4-ty tydzień praca na miejscu. Za takie pieniądze nie wsiadł bym na nowe auto a co dopiero na te stare rzęchy którymi ten pan próbuje zarobić fortunę. Nie dajcie się dymać diety za wyjazdy zagraniczne są regulowane Polskim prawem pracy i w zależności od kraju do którego jedziesz diety wynoszą ok. 40 euro dziennie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...