Grzegorz - opinia (2) Prowadzę firmę i na czas remontu w biurze musieliśmy gdzieś przechować... Grzegorz Matylda - opinia (1) Polecam firme Achilles, wszystko sprawnie, uczciwie i terminowo.Pomogli nam... Matylda Ania - opinia (2) Pierwszy raz pomogli mi przy przeprowadzce jakieś 10 lat temu, kolejny raz 2... Ania
Anita - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, cena adekwatna do usługi. Polecam! Anita Wiesław Plonowski - opinia (2) Solidność ,precyzja i życzliwość Wiesław Plonowski Krzysztof Gdynia - opinia (2) Najlepsza opcja do przechowywania swoich rzeczy np na czas remontu, czy... Krzysztof Gdynia Roman L. - opinia (2) Punktualni, solidni, pracowici i bardzo sympatyczni Roman L. Marcin - opinia (2) Przenosiłem firmę z Achilles już dwa razy, bardzo profesjonalna ekipa i... Marcin Krzysztof GA - opinia (2) Solidna firma! Profesjonalne: podjęcie do tematu, wszystko na czas,... Krzysztof GA Jadwiga Antkowiak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez pracowników firmy... Jadwiga Antkowiak Polecam !! (1) Polecam firmę achilles jako znakomitą pod każdym względem!!! Solidna... Michał Mrokowski Szczerze polecamy!!! (1) Jako instytucja kultury w Gdańsku polecamy usługi tejże firmy. Pracownicy... Instytucja kultury w Gdańsku tylko z achillesem (1) Skorzystałam z połączonych usług: transport, magazynowanie, powrotne... Danuta Stosik Achilles dal rade! (1) Mialem do wniesienia wanne wazaca grubo ponad 100 kg. Meczylo sie z nia kilka... Rotor Polecam (1) Termin uzgodniony bardo szybko. Ekipa przeprowadzająca faktycznie ma sporo... Tytus BARDZO SOLIDNIE I FACHOWO!! (2) Bardzo profesjonalna i kompetentna firma. Panowie zespół 3 osobowy - każdy... Kazimierz Gutkowski Bardzo polecam!! (1) Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie. Meble profesjonalnie zabezpieczone.... Monika Polecam (1) Spokojnie i uczciwie mogę polecić usługi firmę Achilles . Dwóch Panów o... Mad_Mike korzystam i polecam wszystkim dla ktorych liczą się :jakość ,profesjonalizm i odpowiedzialność (1) od ponad 2 lat korzystam z usług firmy Achilles .Sprzęt który powierząm... Adrian Nowak Pan Wodzirej Bardzo POLECAM!!! (2) Panowie profesjonalni, dokładni, ostrożni. Dobry humor ich nie opuszczał w... Monika