Ad Infinitum

Temat dostępny też na forum: Ad Infinitum
Opinie do spektaklu: Ad Infinitum.
rezydencja / premiera 2010
Ad Infinitum

Pożądanie. Namiętność. Strach. Obłęd. Pustka. Cisza. Paleta ludzkich uczuć jest ogromna, nieskończona. Każdej radości towarzyszy smutek, każdej miłości - rozczarowanie. Czy nad prawdziwym, głębokim uczuciem da się zapanować? Da się je oswoić? Czy miłość dwojga ludzi do siebie i otaczającego ich świata, przez który wspólnie kroczą, to tylko iluzja, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...a już myślałem,

że to koncert Ad Infinitum...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

piękne

jesteście piękni, róbcie to dalej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ojoj

Chciałem przeczytać komentarze, a kliknąłem ocenę... W dodatku 1:( buuuu

lutek

naucz sie klikac a puzniej oceniaj !!!

emocje

takich emocji i wzruszeń dawno nie przezylam tak realnie przekazane uczucia które targają ludźmi przez cale ich zycie milosc miesza się z przekonaniami wiara ludzi w lepsze jutro które moze nigdy nie nastąpi a kiedy przychodzi,stoimy u schyłku swej życiowej drogi i wtedy dopiero człowiek zastanawia się nad sensem zycia które mozna porownac do przejścia przez drzwi ledwie je otworzono a juz trzeba je zamykac .MYSLE ze wykonaliście bardzo dobra prace róbcie swoje widać ze wasza pasja zyciowa jest taniec powodzenia.

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Karnawał zwierząt (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Karnawał zwierząt . KARNAWAŁ ZWIERZĄT CAMILLE SAINT-SAËNS BALET Świetna...

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...