Adalbert - ocena
Korzystam z systemu edikson już ponad pół roku w mojej restauracji i w końcu mogę powiedzieć że to działa jak należy. System jest dotykowy, prosty w obsłudze a jednocześnie bardzo rozbudowany - chodzi szybko i bez zwiech. Najbardziej przydatne dla mnie to widok w czasie rzeczywistym, kontrola z telefonu, łatwe zmiany w menu, obsługa stolików, dzielenie rachunków, integracja z terminalami i ekranem w kuchni. Wcześniej miałem inne systemy ale zawsze coś było nie tak - albo muliło albo trzeba było dzwonić po serwis. Firmę prowadzę 30 lat i przerobiłem juz 2 inne serwisy. Zawsze jakieś kombinacje - umowy za nic nie robienie, dopłaty za przeglądy, a nawet szantaż - jeden serwis kazał mi wymienić akumulator bo miał ponoć tylko 70% mocy i groził że nie wpisze przeglądu mimo że już za niego zapłaciłem. Mówili że przepisy tak wymagają - sprawdziłem i żadnego takiego przepisu nie ma. W edikson.com jest inaczej - nie musisz podpisywać umów, nie ma dodatkowych opłat za przeglądy, wszystko jasne, bez kręcenia, bez kombinowania i doliczania za byle co
Do tego to jedyna firma która ma oddział i w Gdańsku i w Gdyni - akurat tam prowadzę lokale. Obsługa to coś niespotykanego.
Do tego to jedyna firma która ma oddział i w Gdańsku i w Gdyni - akurat tam prowadzę lokale. Obsługa to coś niespotykanego.