Adam - ocena
Bardzo złe rozwiązanie z płatnym parkingiem pod McDonald's, przyjechałem dziś z dzieckiem rano o 8.30 , pobrałem bilet parkingowy darmowy, dziecko nie chciało oferty śniadaniowej, przyjechaliśmy ponownie o 10:30 , kolejnego darmowego biletu nie mogłem pobrać ale mogłem zapłacić 12 zł za godzinę, pomyślałem że szybko zjemy i wyjdziemy, jak się okazało pan parkingowy obserwuje pilnie ludzi zza krzaków którzy nie biorą biletu , minęło 10 min i wychodząc do auta dostałem mandat 110zl , kiedyś ten parking był darmowy bez ograniczeń czasowych jeździłem do McDonald's 3 razy dziennie nawet , jestem poirytowany takim złym rozwiązaniem, oczywiście darmowy bilet mogę pobrać dwa razy dziennie od 00 do 12 tej i od 12 do 00. Ale jeśli jako gość restauracji mam ochotę na McDonald's o 8.30 i o 10.30 to muszę kupić bilet za 12 zł na drugą wizytę przed 12 tą. Dla czego McDonald's zgodził się na takie rozwiązanie wprowadzając obcą firmę dla parkujących, nawet jak się kupuje w drive i chce się zjeść na miejscu w aucie to trzeba pobrać bilet za parking. Według mnie pod restauracja McDonald's jest to bardzo niewygodne. A Firma Europank spółka i kolesie zarabia. Osobiście już nie skorzystam z tego Mc