też coś dodam od siebie
25.02.13 w Budex-s z Wejherowa zamówiłam płytki z lica cegły. Po 2 dniach dostałam paczki, a w nich środki cegieł (o wiele tańsze, dla mnie bezużyteczne). Umawiałam się mailowo na inną kwotę, przy odbiorze zapłaciłam 30 % więcej. Różnicy w kwocie pobrania właściciel firmy mi nie wyjaśnił, ale przyznał się do błędu w wysyłce: wymienimy płytki bez obaw nie ma co sie martwic w przód nie płaci pani zacos czego pani niechciała a pomyłki sie zdażaja takzwane Zycie. Napisał, że w mojej miejscowości będzie 18 marca, więc wymieni mi płytki ze środków na lico. Prosił, żeby mu się przypomnieć. Wysłałam więc sms z adresem i czekałam, jak się umawialiśmy. Nie przyjechał, nie zadzwonił. Zadzwoniłam ja - powiedział, że przyjedzie jutro. I znów nie przyjechał, nie zadzwonił. Zadzwoniłam, a on powiedział, że cegły jednak mi wyśle, nie będzie jechał. Nie wysłał. W końcu po moich kilku telefonach - oddzwonił i powiedział, że WŁAŚNIE do mnie JEDZIE i będzie za ok. 6 godzin. Kiedy znów nie przyjechał, zaczęłam się go bać. Trzeba mieć tupet, żeby tak kłamać, zwodzić, robić sobie z kogoś żarty i być tak bezczelnym. Liczyć na to, że komuś się znudzi, a sprawa rozejdzie się po kościach. Pierwszy raz spotykam się z takim podejściem do biznesu i klienta. Zupełnie to nieracjonalne, niedojrzałe, nieprofesjonalne. Ostrzegam przed firmą Budex-s i panem Darkiem T. z Wejherowa!
1
4