Adi Przeprowadzki Transport- Przeprowadzka Trójmiasto (z Gdańska do Gdyni)

Polecam wszystkim przeprowadzającym się firmę Adi. Skorzystałam z ich usług już dwa razy, najpierw potrzebowałam meblowozu do przewozu nowej wersalki. W godzinę po telefonie była już w moim mieszkaniu. Zdecydowałam się później zaufać tej firmie przy przeprowadzce ze starego mieszkania w Gdańsku do Gdyni. Panowie bardzo uprzejmi, pomogli mi bardzo przy pakowaniu, pracę swoją wykonywali wzorowo, wręcz biegali z moimi meblami. Cała przeprowadzka trwała około 3.5 godziny. Wszystko odbyło się bez żadnych problemów, a cena za cały efekt była niedroga. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy i pozdrawiam bardzo wszystkich trzech Panów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Adi Przeprowadzki Transport- Przeprowadzka ZŁA USŁUGA

W przeciwieństwie do zadowolonej Pani z wpisu powyżej ja jestem totalnie niezadowolony. Na dzisiaj 02.04.15 zamówiłem usługę wywiezienia zalegających w piwnicy śmieci i niepotrzebnych materiałów. W rozmowie z Panem, który odbiera telefon wyjaśniłem jakiego rodzaju rzeczy będą do wyniesienia i wywiezienia (paręnaście popakowanych przeze mnie worków, stara elektronika i elementy wyposażenia wnętrz) po czym ustaliliśmy cenę usługi.
Na miejsce przyjechał jeden starszy Pan, który już po wyniesieniu drugiego worka narzekał, że są za ciężkie, że nie pisał się na to i że wszystkiego jest za dużo. Zamiast odprawić Pana lub zadzwonić do firmy postanowiłem mu pomóc nosić te worki. Po dwóch telefonach na linii Pan Wywożący - Pan w firmie i moich dwóch rozmowach z panem z firmy (w czasie, których chciał podwyższyć stawkę) poinformowałem obu Panów, ze błąd leży po stronie firmy ADI i nie zamierzam płacić więcej, zwłaszcza, że sam musiałem wynosić coś czego wyniesienie obejmowała ustalona stawka. Ostatecznie starszy Pan stwierdził, że nie będzie tego ani nosił ani woził więc musieliśmy wszystko wyładować z jego samochodu i przenieść do piwnicy.
PODSUMOWANIE: Straciłem ponad godzinę czasu, napracowałem się, niepotrzebnie wziąłem wolny dzień w pracy i zostałem z piwnicą taką jaką miałem przed całą "usługą" firmy ADI. Bazując na moim doświadczeniu - NIE POLECAM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli polecamy firmy od przeprowadzek, to ja mogę polecić firmę Japa&Co. Tutaj są na nich namiary: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Są profesjonalistami w każdym calu i na pewno poradzą sobie z każdą przeprowadzką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0