Adresowanie ulotek reklamowych - praca w domu

Witam
Czy ktoś z Was słyszał o firmie Expres advertisment z Sulmina ? Niedawno pojawiło się ogłoszenie o pracy na ten temat . Myślicie, że to jest oszustwo czy faktycznie można tak sobie dorobić ? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Adresowanie ulotek reklamowych - praca w domu

taaak - też wczoraj widziałam to ogłoszenie.

pewnie lipa - jak większość tego rodzaju ofert, gdzie trzeba wpłacać jakąkolwiek kasę :]

miałam kiedyś pracę chałupniczą (składanie papierowych torebek) - i nic nie musiałam płacić za materiały na wykonanie próbnej partii :]

Witam.Też się zastanawiam.Chyba zaryzykuję.Może ktoś z Państwa ma już coś sprawdzonego z chałupnictwa?pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam pracowałam w chałupnictwie nic nie trzeba wpłacać za materiały " to bzdura nie dajcie się rolować ".Solidna firma nie pobiera żadnej zapłaty.
Pozdrawiam

Witam,
czy ktoś zaryzykował i podjął się tej pracy? czy przebiegła uczciwie?
bardzo proszę o odpowiedź.

hmm, ja zaryzykowałam, pieniądze wpłaciłam w poprzednim tygodniu i teraz właśnie też się zastanawiam, czy to nie jest jakaś lipa, pisałam do nich później maila, żeby konkretniej zapytać, co i jak, ale zero odzewu.. tak więc pewnie straciłam tylko pieniądze.

Inne tematy z forum

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...