Affidea

Prywatne kliniki Przychodnie, poradnie NFZ USG

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Julia Zimmer - opinia (1) Bardzo miła i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Julia Zimmer Piotr - opinia (1) Nie polecam rentgen z opisem 2.3dni pani zapewniała minął 5 dzień brak... Piotr Magdalena - opinia (1) Nie polecam rezonansu artro. Błędy opis. Od lat mam uszkodzony obrąbek... Magdalena
Niezadowolony - opinia (2) Pięknie ładnie wszystko przesunięty termin z środy na poniedziałek badania... Niezadowolony Traaaageeedia Galeria Metropolia!!!!! (2) Co to za spółka? Opóźnienie w przyjęciu pacjenta 1.5 h !!! Chociaż jeszcze w... Bożena Aga - opinia (1) Jeśli chodzi o mnie, to gdybym najpierw przeczytała opinie tu, to na pewno... Aga Halina Z - opinia (1) Badanie rezonansem prywatnie-nie polecam.Badanie szybko i sprawnie ale... Halina Z Łukasz - opinia (1) Affidea Gdańsk to jakiś dramat i nieporozumienie a infolinia tej firmy to... Łukasz Dramat !!!! (1) Badanie na umówioną godzinę (prywatne ) opóźnienie 40 min , czekanie w... Rafał Affidea Gdańsk Nowe Ogrody (1) W dniu 05.06.2019 roku miałam rezonans kolana. Niestety opóźnienie wyniosło... Beata Wyniki rezonans magnetyczny (1) Recepcja - mam wrażenie, ze dobór z przypadku lub za karę.... Pacjentka brak wyników (1) Witam, na początku marca byłam na rezonansie magnetycznym w affidea- Gdańsk,... Izabela Anna (1) Otrzymanie wyniku badania graniczy z cudem. Od 25 stycznia nie ma wyniku... Anna Proste USG (1) Dostałem skierowanie na badanie USG (NFZ). Badanie było przekładane 6 razy... Mateusz Prawie wszystko ok (1) Prawie, bo samo badanie, włącznie z rejestracją poszło bardzo szybko i... Magda Nie polecam! Tragedia (1) Robilismy rezonans corce za powazne pieniadze. Otrzymanie wyniku na czas... Anna Ogólne wrażenia plus minus (1) Miałam w dniu dzisiejszym wykonywany prywatnie MR głowy. Obsługa (rejestracja... Agnieszka P.