Tzw.RECEPCJA (1) 27.XI. br. po godz. 17.. - proszę o duplikat płytki z wynikami - poprzednią... waldy Niewiarygodne ignorowanie pacjenta (1) Panie w recepcji w Gdyni dostały u mnie "czarną malinę" czyli anty nagrodę za... Marta Placówka Affidea na polankach. (1) Byłem pacjentem- klientem w placówce na polankach i prawdę mówiąc nie było... Pacjent
POLECAM ! (1) Byłem z żoną w tej placówce wielokrotnie więc poprzednie wpisy były... Adam Nie polecam ! (1) W dniu 19.10.2017 miałam nie przyjemność trafić do tego punktu medycznego. To... Pacjentka Pacjent musi być cierpliwy, ale nie musi być chamsko i niestarannie obsługiwany. (1) w dniu 10.12.2016 zgłosiłam się do Affidea w Gdańsku na ul Polanki 117. Pani... Lucyna Z Bardzo nie miła obsługa! (2) Panie w recepcji bardzo nie miłe, nie cierpliwe. Zamiast pomóc klientowi,... Karolina Fatalna obsługa, zła organizacja, brak szacunku (1) Brak szacunku dla klienta, obsługaw rejestracji obrażona. Pacjent (czyli... Krystyna Fatalna obsluga pan w rejestracji (1) Panie w rejestracji wydaja sie pracowac tam za kare. Zajete sa plotkowaniem i... Beti NIE POLECAM ! (1) Nie dość, że personel nie informuje o konieczności badania kreatyniny we krwi... zniesmaczony masakra (1) Czas oczekwiania zdecydowanie zbyt długi. Ciekawy jestem kto zapłaci mi za... bubas