Afrodyzjaki

Słowa słowami ale warto jest się czasami wspomóc jakimś afrodyzjakime.Z doświadczenia mogę Wam napisać,ze kobiety totalnie wariacko reagują na sex elixir. Nie wiem co jest konkretnie w tym środku bo skłąd jest raczej standardowy. Jednak jesli wkropli się kilka kropelek to laska ma niesamowitą ochotę na seks. Aż się czasami sam dziwię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale nie rozumiem/ W sensie podajesz to dziewczynie jak ona nie wie co jej dajesz? MOja to by się chyba wściekła jakby sie dowiedziała.

Chyba jednak wolę sama coś świadomie brać (np. na libido: https://zbijamywage.pl/kobieta/femin-plus-czy-to-najlepszy-preparat-na-kobiece-libido/ ), niż taką sytuację jak oisana powyżej...

Nie no coś ty. Sama gdzieś znalazła to w internetach. Ktoś jej to polecił. Kupiła i jedziemy z tematem ;) To jest coś na bazie suplementu diety. Generalnie jest lepiej niż było wcześniej. Pojawił się ten dreszczyk emocji itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

My również ostatnio przetestowalismy sobie ten sex elixir i wrażenia bardzo pozytywne. Była akurat nasza roznica, postanowilismy podkręcić atmosferę oraz razem sobie to zamówilismy. Tego wieczoru mielismy naprawdę fajny seks. Nikt nie każe Ci w tajemnicy dawać jej tego afrodyzjaka. Moja zupełnie wiedziała co jej dolewam do napoju. Sam również spróbowałem i mnie również to nieźle podkręciło. Tak wiec to dział nie tylko na facetów.

Żel intymny Volupta+ pobudza libido. Ma naturalny skład i oddziałuje na naturalne mechanizmy pobudzenia seksualnego. Podstawą działania żelu jest aminokwas Larginina. Dzięki niej w organizmie uruchamia się proces produkcji tlenku azotu (NO), który rozluźnia mięśnie gładkie ścianek naczyń krwionośnych, rozszerza je, zapewniając silny dopływ krwi do organów płciowych.

nie mam pojecia o czym piszesz ale to chyba dziala jak feromony co?

a jak dzialaja feromony? warto to wogole kupic?

warto jesli to kogos kreci :D ja zamowilam na superlove na probe

Re: Afrodyzjaki

Dziewczyny szukam informacji Mianowicie ostatnio czytałam sobie o hiszpańskiej musze i troche sobie poczytałam oraz dziewczyny bardzo polecają ten środek. Czy to jest to?

Tak, to, ostatnio sobie zamówilismy i o dziwo działa tak jak obiecali. Chociaż wcześniej sama równiez nie mogłam w takie środki uwierzyć smile Ale nie wiem co tak na nas zadziałało. Czy nastrój czy po prostu ten srodek ale noc była naprawdę przyjemna.

Szczerze mówiąc, nie podobałby mi się sposób, w jaki mówi dziewczyna. Manipulacja nie jest zbyt przyjemna.

Planujemy wybrać się na Uniwersytet OpolskiPo pracy lub nauce czasami wybieram się na snowboard.Niedługo wybieram się z moją dziewczyną do Indonezji. Zajmuję się projektem Content Manager , https://automatyhazardowegry.pl/sizzling-hot/ jest to projekt internetowy polegający na recenzowaniu kasyn internetowych . Lubię grać w darmowe gry .

moja kobieta " dobrze " reaguje na tabletki Feminam Libido rozpuszczone. To sa wyciągi z ziół z Ameryki Południowej i Środkowej stosowane przez Indian podczas orgii. Polecam dobre są

Inne tematy z forum

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...