Afrykamera 2009

Temat dostępny też na forum: Afrykamera 2009
4. Odsłona objazdowego Festiwalu Filmów Afrykańskich Afrykamera. Najciekawsze filmy czarnego lądu od klasyki po dzieła współczesne, dokumenty o charakterze społeczno-kulturowym i szeroka promocja kultury afrykańskiej w postaci pokazów slajdów, odczytów poezji, debat społecznych i kultu-rowych oraz koncertów. Ukazując ciekawych i docenianych artystów pragnie promować to, co najwartościowsze na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

organizacja

w tym roku filmy naprawdę były dobre (w większości) ,ale niestety organizacja zawiodła. Opóźnienia projekcji, bo "filmy właśnie do nas jadą", albo problemy z napisami (niedostosowane, albo ich brak) na pewno kilka osób zirytowały. Wydaje mi sie,że lepiej nie robic Afrykamery prawie jednocześnie w kilku miastach, bo wtedy wszystko odbywa sie "na wariata". A po co?Ja w przyszłym roku na Afrykamerę na pewno wybiorę się znowu, ale mam nadzieję,że tych "wpadek" bedzie mniej. powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Publiczny różaniec o zatrzymanie aborcji (9 odpowiedzi)

Dołącz do Publicznego Różańca o zatrzymanie aborcji organizowanego przez Fundację Życie i Rodzina...

Festiwal Smaków Regionalnych (9 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych w AmberExpo Gdańsk powraca w dniach 28.02-1.03.2026 r.! Druga edycja...

Garden of Lights - Ogród Świateł - Mały Świat (27 odpowiedzi)

Już tej jesieni Park Kolibki w Gdyni rozbłyśnie milionem świateł, zamieniając się w miejsce,...