Agama

Czy ktoś z Was użytkował opony Agama z Dębicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Agama

wiesz jezeli juz chodzi o debice to nie spodziewaj sie po nich za duzo... potrafia byc krzywe jak nie powiem co...

Nie używałem tego konkretnego modelu,ale obowiązuje zasada,że opony tej renomowanej firmy należy oglądać szczególnie dokładnie,bo zdarzają się w nich błędy fabryczne.Niekiedy dopiero po założeniu i nadmuchaniu widać,że coś jest nie tak,tzn.z jednej str.jest wyższa,a z drugiej bardziej płaska.Należy to sprawdzić zaraz na początku,zanim się pojedzie,bo wtedy można jeszcze wymienić w sklepie.

IMHO swietna opona slick za ta cene (13 zl ;) zrobilismy w tym roku z kumplem rundke 3 kkm po Szwecji/Norwegi ( http://skandynawia2003.prv.pl - nie ma jak autoreklama ;) na nich. swietnie trzymaja sie drogi, nawet na mokrym asfalcie, szuter niestraszny, maja w miare niskie opory toczenia. jest tylko jedno ale... po okolo 2,5 kkm opony na tyle obciazonym sakwami poprzecieraly sie.

Witam.. mam pytanko.. co to za opony IMHO ?? to jest nazwa firmy czy jeden z modeli? Sam sie przejechałem na swoich oponach jak zaczely pokazywac sito po paru setkach,,, a skoro juz sie reklamujemy :)) to reklamujemy,,, www.dania2003.prv.pl - my rowniez popedalwalismy, tylko ze nie na polnoc a raczej na zachod.

eeheh ale ze mnie wiesniak :)))?? IMHO co to za opony :)) no coz,, jak sie jest ze wsi to czasami takie glupoty sie palnie raz na jakis czas.

Ja osobiście odradzam Dębice. Jak dla mnie to te opony się nie nadają do użytku. A jeszcze trzeba je dokładnie oglądać...

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...