Agencja pracy Jobman.pl- opinie

Proszę o opinie osoby pracujące za ich pośrednictwem.
pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Agencja pracy Jobman.pl- opinie

Po takim czasie ta informacja już Ci się pewnie nie przyda ale odpowiem dla innych zainteresowanych: ja nie mam żadnych zastrzeżeń, tyle tylko ze z pierwszej pensji pociągają Ci kaucję 30zł ktorą zwracają dopiero po zakończeniu umowy (jesli pracujesz na kasie)

We wrzeszczu nic nie wiedza ja lepiej wiem co gdzie moze byc i jak ma wygladac praca zero informacji zero pomocy

Dziewczyny pracujace obecnie zajete rozmowa miedzy soba osobe co sie chce cos zapytac dowiedziec takie ja odnosze wrazenie bylam zadowolona ale zastanawiam sie czy nie przestac dla tej agencji pracowac chyba ze beda inne dziewczyny zatrudnione a nie te co obecnie

Na jakim dziale chcesz podjąć pracę?

Na duży plus jest to, że wynagrodzenie można odbierać codziennie. Natomiast stawka godzinowa jest skandalicznie niska (nawet nie myślałam, że któraś z agencji takie stawki jeszcze proponuje), Dodam, że dowiadywałam się o pracę nocną przy wykładaniu towaru w jednym z hipermarketów.

Stawki sa max 8 pln/godzine. Najczesciej 5-6;/. Niewazne czy w tyg czy w weekend. Ale wyplacaja ...

Byłem ostatnio u nich (pracowałem dla nich półtora roku i miałem przerwę wakacyjną) i w porównaniu do tego co proponowali np. w 2011 roku (pod sam koniec) to nastąpił drastyczny spadek wysokości stawek (wtedy 8 - 9 zł, obecnie 6,5- 'góra' 8). W dodatku mają bardzo mało zleceń na wykładanie towaru w Gdańsku (praca w Carrefour Szadółki lub Galeria Chełm Tesco, w Gdyni Tesco i Dąbrowa; kiedys mieli też Carrefour Sopot, Wilanowską i Morenę). Z pozostałych prac oferują jedynie pracę na kasie (dawniej były też akcje promocyjne). Poza tym w biurze są już inne dziewczyny niż kiedys (jeszcze 3/4 miesiące temu była taka 1 sympatyczna dziewczyna, której 'się chciało') - zajęte najczęsciej pisaniem SMS do siebie lub czyms innym byle nie Pracownikiem. O wszystko trzeba się też dowiadywać samemu i z wyprzedzeniem ;-/.

TERAZ SA NOWI PRACOWNICY WE WRZESZCZU JEST LEPIEJ ALE CZASEM SAZAKRECENI I DALEJ TRZEBA PILNOWAC SWOICH SPRAW ALE SIE PRACUJE NAWET ZA TE GROSZE JAK NIE MA INNEJ PRACY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

WYPLATA Na bilety KOKOsow nie ma jaK normaLNIe za wykladaNIE TOWaRU W Markiecie zarOBIC MOZNA1500-16oo tez sie pytam

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...