Agencja usług opiekuńczo - pielęgniarskich Medicus, proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Chciałam się zapytać czy ktoś korzystał z usług w.w Agencji usług pielęgniarsko - opiekuńczych Medicus?

Mój tata wymaga stałej opieki i zastanawiam się nad wynajęciem opiekunki i pielęgniarki.Proszę o opinie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Agencja usług opiekuńczo - pielęgniarskich Medicus, proszę o opinie.

Korzystałem z tej Agencji.Opiekowali się moja mama - polecam ich bardzo.Doświadczony personel,pomagają załatwić rożne sprawy w przychodni, maja swoje pielęgniarki.
Opiekunki bardzo pomocne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Agencja usług opiekuńczo - pielęgniarskich Medicus, proszę o opinie.

Korzystam z usług agencji Medicus i szczerze ją polecam. Szukałam opieki dla mojej 83 - letniej leżącej cioci i tak w jej domu pojawiła się opiekunka - pani Marzena. Jest to osoba bardzo ciepła, empatyczna, łatwo nawiązująca kontakt. Opiekuje się ciocią bardzo rzetelnie, gotuje obiady i ponadto rehabilituje ją z dużym sukcesem. Nie mogliśmy trafić na lepszą opiekę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...