Rozczarowanie (3) Mieszkam na gdańskim osiedlu, obsługiwanym przez tą firmę. Co miesiąc płacę... Asia ochrona obiektu (2) Profesjonalna ochrona pomieszczeń i taboru. Przystępne ceny. G.B. ... (2) Jestem zażenowana ,jak może taka firma jeszcze istnieć na rynku ?? Nie dość... AGATA
Śmiech na sali fotomontaż (1) "Stosujemy bardzo wysokie kryteria doboru pracowników", czyli mam rozumieć,... wmg Rzetelna firma (1) Dla zainteresowanych. Korzystałem już wcześniej z usług innej agencji... Sebastian Pracowałem tam (1) Prëžnie i skutecznie dziaľajom na rynku. Cena usľug adekwatna do wysokiej... byľy pracownik p.borowski - opinia (4) Rozległa oferta- oni mogą wszystko!, szkoda tylko, że na realizację trzeba... p.borowski czy polecacie szkolenie na kwalifikowanego pracownika?! (1) witam mam zamiar zrobic kurs ale nie wiem czy to solidna firma czy dobrze... wifi .... (1) Nachodzą klienta żądając rzekomych zaległości finansowych - odstraszają... Barbarossa61 ochrona POK Energa (2) W dniu 18.II.14 byłem w punkcie obsługi klienta f-my Energa w Gdańsku... Stefan nędza (1) Firma nastawiona na branie kasy za nic. Przyjadą jakjest już po wszystkim. Elniunnio recepcja/ciec waterlane (2) chce zlozyc skarge na skandaliczne zachowanie portiera z firmy solid... Malgorzata Zadwolony zusług (1) Dawno nie miałem tak dobrego kontaktu z jakąkolwiek firmą. Miałem ochronę... Franek Jestem zadowolony (1) Świadczą mi usługi od kilku lat i zastanawiałem się nad zmianą - bo może... Zadowolony brak biletu (2) 2 października jechałam pierwszy raz na szkolenie do Bydgoszczy pociągiem... pasażerka Edward - opinia (1) Konwojent z samochodu WE6090V zachował się bardzo nieprofesjonalnie obrażając... Edward złodzieje!!!!!!!!!!!!!! (1) Prostaki i złodzieje tylko tyle powiem, Pan "kontroler" zatarasował mi... CZ Nieudacznicy?!?! (4) Dnem, to są ci wszyscy, którzy nie umieją się przyznać do błędu. Byłem... hmm city gdansk (1) bardzo dobrze zorganizowana firma ochroniarska wykonuje swoje zadania bardzo... 97gaga niepolecam tej firmy (2) bylem ostatnio w batorym jestem osoba biedna i pani z ochrony taka niska... Andrzej