Najgorsza Agencja Ochrony W Gdyni (3) Dobrym przykładem jest flagowy obiekt ochraniany przez ta firme, mowa o D.H.... Gdy. Porządna firma (1) Korzystam z ochrony od 3 lat. Sprawdzałam ich kilka razy i zawsze patrol... Aleksandra "renomowana kontrola biletów" (1) Spotkałam się z bezdusznością kontrolerów biletów firmy Renoma podczas... Aga
OSZUŚCI (3) POZIOM SZKOLENIA TEJ FIRMY TO ŻENADA. PAN GRZEGORZ B.( łysy ze srebrnymi... służba informacyjna 006/2013 podpisana umowa w czerwcu (1) Podpisałem z tą firmą umowę w czerwcu i już mi się ochrona i system alarmowy... Marek Zawadzki Straszyn kompletny brak profesjonalizmu (1) firma totalnie nastawiona na ilośc a nie na jakoś. obiecują ze oddzwonią... arti Błyskawiczna ochrona! (1) Bardzo miła obsługa w firmie. Nie tylko Panowie tam pracują! Pani z patrolu... os. Modre Dział obsługi klienta (1) Bardzo nie miła Pani w dziale obsługi klienta!!!! Jak tak traktują klientów,... Kasia z mężem Pełen Profesjonalizm! (1) Firma od 2 lat zabezpiecza nam festyn rodzinny w Przyjaźni. Miałem do... Sołtys Przyjaźni TRAGEDIA !!! (1) Płaciłem im pieniądze pół roku, kiedy okazało się, że w ogóle nie byłem... Zbigniew Jest OK (1) Zamieniłem Solid na Juwentus i jest o niebo lepiej ! Płacę podobne pieniądze... Zbigniew Brak profesjonalnego przygotowania, a ceny absurdalne (2) Tak jak moi przedmówcy - planowałem skorzystać dopóki nie porównałem ich... Krzysztof Polecam usługi tej firmy. (1) Polecam. Optre obsługa klientów (1) Witam. Pracownik ochrony (starszy pan - cieć ), który powinien udzielać... Janina Inna jakość (1) Zupełnie inne rozwiązanie niż ochrona placu dozorcami. Weryfikowalna, tańsza... JK6 POLECAM (2) Z tą firmą współpracuję od kilku lat, wykazują pełen profesjonalizm. Wojciech Spoko (1) po paru innych firmach a w końcu w miarę ogarnia, przynajmniej "chłopaki" na... magda.m zapytanie (1) Czego pilnują Panowie/leśne dziadki na emeryturze/w budynku przy ul.Okrzei... katjur6@wp.pl banda 'popapranców' (1) zgodze sie z poprzednikami sami napakowani 'bez mózgowcy' najgorsza 'firma... bolo Masakra!!! (1) chamy i cwaniaki do potęgi! to ma byc ochrona? przez 4 lata pracowałam w... W.