Agentka

no co ty ....???? Przecież ja nie jestem wirtualny !! Ja cię nie lubię ??? no co ty ? Ja cię .... (ale to już poza anteną).
Ja mściciel ?? - haha ! zupełnie jak Charles Bronson - nocny mściel .... ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agentka

nie masz antywira ?? Jak chcesz mogę tobie zainstalować Nortona - jest najlepsiejszy !

Ciekawy

Niestety umiejętność zdobywania pieniedzy i organizacji pracy nie zawsze chodzi parami (dlatego potrzebuję dłuuugiego urlopu na odstresowanie).
A myśl kierownicza jest kluczowa. Niestety w większości przypadków kierownictwo mysli o sobie a nie o tych którymi kieruje i to jest podstawowy problem demokracji i większości innych systemów które obecnie działają czy działały na świecie.

Zobaczcie co ci cenzorzy mi wycieli:(Nawet nie pozwolono mi na odpowiedz,a pozostawione te smieciowate wpisy tych,ktorzy

kosztem, np te "menu"I ktos tu ma jeszcze watpliwosci , ze ci cenzorzy sa stronniczy???Ze wlasnie mnie nie umozliwiaja odpowiedzi??A uzylem mniej wulgaryzmow niz te robaki:(((W ohole nie bylo wulgaryzmow, uzywalem wyrazow , ktore te smieci uzywaly!

To mi wycieto,poczytajcie sobie...prosze:

KiwdulNNeb *** O N I ***
Dobrotliwy Klinie ( i INNI);wrocilem 16 wrzesnia około 18.40, nie moglem się odezwac do Was :(( ...po prostu do tej chwili(a dokladnie do 12.00) nie miałem polaczenia z netem :((I tak co jakichs czas się dzialo.Awaria. Nie moglem rowniez zadzwonic, poniewaz za malo mam na karcie.Przepraszam.
Dziekuje za wytlumaczenie tego mojego”spychania” i „dotykania”...choc nie było trzeba im o tym pisac...niech nadal sobie uwazaja co chca:((Oni zawsze będą inaczej myslec...po swojemu...
Dziekuje Ci za te nowe oprogramowanie, przyda mi się na pewno...wiesz dlaczego, wiecie dobrze...
Nie blokuj tego hydeparku...hmmm Proszę...Wiem jak to zrobiliscie z TP S.A. i z.... Nie robcie tego jeszcze...
Rozpisales się, rozpisaliscie...milczki..dziwne to u Was...Wiem, ze to było dla mnie...Hihihi...wy tacy niezalezni moimi pacholkami? Hmm przepraszam za takie okreslenie ...wiecie jak tutaj jest...już wiecie...
Napisales o mojej skrzynce pocztowej...widzisz teraz jak zmieniaja tutaj niektorzy fakty-zarzucajac mnie, ze ja to robie innym :((
Widze tez, ze lekko się zdenerwowales(i Wy „Inni” również) hmmm tak to wlasnie dziala...nawet na takich spokojnych jak Wy ludzi....
Klamstwa, paradoksy...dwulicowosc...obluda...
Wroccie do swoich bitow...ja sobie poradze....chyba...
Stworek jest rownie slepy, jak te male potworki(lecz nie wiem, czy naprawde jest...POTWORKIEM...)...teraz się przekonalem o tym i o tym jak na wlasne potrzeby generuje falszywe rzeczy, np. o zmianie jej mailow przeze mnie:((Boze, co to za perfidia, lub calkowita slepota :((A mowila mi, ze wierzy...ufa:((Nic nie zrobilem przeciwko Niej :((Napisze o tym pozniej, albo i nie...Nawet nie potrafi zrozumiec, ze ja nikomu nic nie kaze, a jedynie proszę-jeśli mam na mysli znajomych lub Przyjaciol...nawet takie cos Wam-mnie zarzuca :(((
Wiem ze nie WAM bielmo na oczach powstalo...i za to dziekuje...ale wiem tez, ze nie musze dziekowac...Wiem.
Hmm trudno pisac wiersze...gdy.....Ale może cos powstanie...jeśli wena najdzie...znowu.
Mixer zarzuca Wam klamstwo...tak samo jak mnie...wiec nie ma co o tym pisac...sam jest wielkim Bratowym Klamstwem...może brakuje mu takich dwulicowcow?hmm a przeciez ich tak wielu tutaj ...Często takich nie można zrozumiec...w ogole...
Stworek zaslania się Plagiatem...a zapomina jak tutaj na Niego wskakuje taki chociazby dobrotliwy mixer...a mnie zarzuca, ze niszcze strone...nie patrzac na innych...nie widzi niczego za wlasna glowa...to roumiem...nie jest kameleonem...ale choc pare razy moglaby się odwrocic...i spojrzec szeroko otwartymi oczami...lecz już nie może...to były moje zludzenia, ze może...przeciez mieszka razem ze zwierzem...dobry nick sobie obral... :((
Taki mixer pisze o czyms , o czym nie ma pojecia o ataku Ddos...Gdyby cos widzial...gdyby stal przy Was....wówczas...pamietnego dnia, a raczej nocy czasu POLSKIEGO...nie pisalby takich bzdur...Ale trzeba takim wybaczac...nawet takim...

Marto...hmmm...tak...nie warto czytac..a po co? Po co? ..... : (

Człowieczku...wrociles....dziekuje za pamiec : )))Trzymaj się Czlowieczku!!!

Lukrecjo z gratki(jeśli to Ty)...duzo ciepla dla dzieci... Spokojnej nocy.

Nowalijko niecalkiem POLSKA....dziekuje Ci, ze widzisz to...co tak duzo z nich nie chce dostrzec...dziekuje Ci od serca...i zaluje , ze zle się przez to czujesz:((Przepraszam i ja.

Ago.Czekam na Was :))Może jutro-a raczej dzis , bo 18 wrzesnia to przeczytasz- zdolacie wpasc?Dobranoc.Ucalowania serdeczne.

Fate...dziekuje Ci za to, ze nie przejmujesz się tym wszystkim...Dziekuje Ci za to, ze jestes mimo tych zlych wyrazow-moich i ich, ze jestes przy mnie...Dziekuje Ci Fate :*Trzymaj się cieplo Duszyczko :*)

Tabu25...wiem ze czasem trudno mnie zrozumiec...ale znasz mnie lepiej nie z tego miejsca...i wiesz jaki jestem...i tutaj to widac...Wiesz, ze sie nie wybielam, wiesz ze nie staram się aby „lubiono” mnie na sile, wiesz tez, ze nie czaruje...Wiesz, ze jestem Taki, Jaki JESTEM.Ty wiesz...dlatego „lubisz mnie i ...nie lubisz”...Dziekuje Ci daleka Duszyczko :*

Julko...hmmm szkoda, ze w takim czasie tutaj zajrzalas...Trzymaj się slonecznie.I...sluchaj się SIEBIE...a nie niektórych z tych jasnowidzow...

Nie było mnie tyle, a tutaj caly czas pisza smieci o mnie...nawet gdy nie jestem w tym miejscu, zasmiecaja innych:((Caly czas się mowi...ze nikt mnie nie prowokuje...ze nikt zle nie pisze...ze ja sobie cos ubzduralem, ze to ja jestem taki wredny, ze jestem taki, a owaki : (Tak...Kolejny raz widac jaka jest prawda.Ci co chca ją dostrzec-WIDZĄ ...

robaki...tak, prawdziwe z was robaki, ciesze się z tego : )wiec nadal robaczcie.Może ktos i przez was zwymiotuje.

Agentko...nie chce bys ...bys w ten sposób, niby zakamuflowanie, pisala o mnie...Ja...ja nie wypominam tego, co zrobilas...wiec i ty się opanuj :(A tak na marginesie cos ci podpowiem odnosnie zludzenia opisow(mylnych nazw) zespolow, które sluchasz...W tagu(ID3v1, 2) można wpisac wszystko co nam się podoba...wiec nie sugeruj się zawsze nimi...Komputer ci się nie zepsul...a kiszka zapewne nawet nie wie o czym pisze...

Anty ego złego...ostry jestes...a nawet wulgarny...lecz widze te mala roznice pomiedzy Toba, a tymi innymi zarzucajacymi Ci te wulgarnosc...która jest prawdziwa jednak...Lecz tez domyslam się dlaczego piszesz w ten, a nie inny sposób.I miałeś racje nie piszac maila do Stworka, i tak bylby zapewne zmieniony, jej skrzynka zaopiekowali się zapewne jej znajomi i robia w niej co chca!A ona sugeruje, ze to ja zmieniam listy : ( hmmm za ostro piszesz do niej...Proszę...nie rob tego...jeśli sluchasz się kogokolwiek...A teraz możesz sobie pokrzyczec i na mnie.

Post z (11 Września 2003 godz. 08:31) można było zrozumiec dwojako...wiec odpowiem....ja nie krzycze...czasami podnosze glos z bezsilnosci...ale postaram się jedynie szeptac...Kto będzie chcial...zrozumie ...

bozkowie sieci(posty z dnia 15.09.03r)...prawdziwi piekielni bozkowie...Bozkowie zdychaja?Mysle, ze tak.Ja tak mysle: )I tak jest na szczescie...

Aube...chcesz dac mi nawet 4 szanse? Hmmm A może nie jest to mnie warte?Może Ciebie?Jeśli jestes już tak zle nastawiona do mnie(bo sadze, ze wlasnie tak jest), to nawet poznanie mojej osoby duzo nie zmieni...będziesz patrzyla nie na to...co powinnas...i sluchala tego, co powinnas...zamykajac wrazliwosc na ...”znaki”...Ale...ale ciekawie napisalas... hmmm

Mixer, pisales do mnie wiele razy np. (11 Września 2003 godz. 08:34)...a wiec ci odpowiem...co raz bardziej zalosnie się tu robi..m.in. dlatego, ze az tylu cenzorow zatrudnia ten wortal...A i tak wycinane sa glownie moje posty, albo ludzi nie przejmujacych się panujacymi tu zaleznosciami, kastami...A te inne , które dotykaja mnie i moich wartosci-pozostaja bez zmian na swoich parszywych miejscach...Tak, zgladzacie wpisy i tym waszym ludzikom piszacym przeciwko mnie...ale pozostawiacie zarazem te ich najwazniejsze, które mowia wszystko, mowia nieprawdą :(Twoi uczniowie to?...albo tacy sami jak ty...podobni- slepe narzedzia wybiorczej cenzury...Nie będę się w to już zaglebial...bezsensowne to wszystko...I tak nie naprawie waszych dusz...Macie Dusze? Hmmm a może nie wierzycie w to, czego nie potraficie dotknac albo zmierzyc?Mniejsza z tym...zyjcie sobie cenzorki ludzkie..zarabiajcie swoje srebrniki...
velký bratr ...tak...przyciagam masy...szkoda, ze takie zaszlamowane...Ty również jestes tego potwierdzeniem...Udalo ci się napisac prawde...Smieszy mnie , a nawet drazni twoja...”swiętosc”...czegos podobnego już dawno nie czytalem...Baggins wlazl na sam szczyt absurdu...Ale on się już zmienil...teraz zrobil ze mnie wroga swojego...choc ja nie jestem jego wrogiem... Takie to masy...masy szlaki...wygarniaja ją Ci, co jeszcze do was nie dolaczyli...wyrzucaja ją gdzies na bok...by nie mogla zasypac tych, co potrzebuja ciepla...ale nie takiego wtornego, takiego „technologicznego”...lecz zwyczajnego ciepla , ludzkiego ciepla...
trzeci sekretarz co zamiata po pierwszym ...proszę...nie pozostawiaj i po sobie brudow...tez zamiec...
„no comment” ...archiwisto...i ja pozostawie to bez komentarza, ladnie tak wszystko brzmi bez fundamentow tej mojej wypowiedzi robaczku cenzorski.Pokaz wlasne posty.One sa tak piekne, ja mam to uczynic?...ale mnie się nie chce w ten sposób...no bo robakiem ty jestes, takim drazacym...smierdzacym...

Kiszczak...twoja troska o cenzorskie zapedy „szanownie nam panujacych”jest zalosna...bo tak bardzo dwulicowosc, falsz z tych twoich wyrazow przemawia...wiec siedz sobie w tej dziurze nadal...obok tych, którzy cie „wycinaja”...nalej im jednego i ode mnie, a niech maja na zdrowie...Niech mają...Takie cos jak ty zarzuca mi chamstwo...spojrz slepcu na siebie, ty dobry czlowieku...Dwulicowcu.Spojrz na siebie i zastanow się nastepnym razem nad tymi twoimi klamliwymi wyrazami!O wirusach i stopieniu CPU możesz sobie pomarzyc w tej swojej dziurze, duzo wody uplynie nim zblizysz się choc na mile do mojej(jakze malej) wiedzy komputerowej...a i tak nigdy nie będziesz Dobrotliwym Klinem, lub Jemu podobnymi.Marz sobie nadal zalosny czlowieku o fizjonomii gnoma...albo jedynie krasnala...
Piszesz o Papiezu wraz ze swym zwierzakiem, piszesz choc nawet Jego nauk nie znasz(najwyrazniej widac to wlasnie u was-tutaj widac), piszeszecie tak plasko traktujac Go jako Polaka, nie widzac tego co robi dla Nas wszystkich.I jakim jest czlowiekiem.Dla was wazne jest to, ze to Polak, a nie ze jedna z jaswietlejszych glow Kosciola Katolickiego w historii.I to wy piszecie o tym...wy, którzy nie wierzycie w Boga...Ciekawe to i...smutne , gdy wglebic się w te posty o nim...o NAS.A po chwili twój kiszko okrzyk w wypowiedzi 8 minut pozniejszej :”(...) o k****!(...)”...tak....ty masz prawo pisac o Papiezu...tak...macie prawo... :(
A na post z dnia (15 Września 2003 godz. 17:48) nie bede odpowiadal, bo byloby to chyba jakims bluznierstwem wobec myslacych podobnie do mnie...Zreszta już po czesci odpowiedziano za mnie.Nie będę robil z ciebie wiekszego karla niż jestes.bye

Sędzio....plastykowe myslenie....Tak, masz racje...Plastykowe...nie czule...beznadziejnie zafalszowane...
Wbrew temu, co Ci pisza-jestes obiektywny, starasz się być takim...a ze wlasnie STARASZ się-atakuja i Ciebie...i tak będzie dopóki pozostana tu wlasnie ci z „plastykowym mysleniem”....Trzymaj się i nadal bądź obiektywny.
Odnosnie ich dowodow, zapewniam Ciebie, ze sa takie, jak to co napisalem ponizej do asystenki, o tym jak czytaja moje wypowiedzi...i jak innym przekazuja to, co pisze...takie to sa ich „dowody”.Tynfa warte, albo nawet niewarte zlamanego grosza.”Dowody” ich zlych intencji, ich nie zrozumienia najprostrzych postepowan, tak wlasnie jak napisal chociazby Dobrotliwy Klin o tym moim „dotykaniu” :((Tak wlasnie wszystko przeksztalcaja pod siebie, pod swe nedzne mysli, dla swoich zboczonych potrzeb :((Napisales o zmianie Twoich liter....tak...wlasnie tak manipuluja tutaj ci cenzorzy, na czele z uswieconym przez Bagginsa mixerem :(( Nie dziw się, ze zmienia Ci i wyrazy...ze posty wytna...I nie sugeruj się, ze taki zwierzak robi proby, czy zmieniano wpisy...Robia to i tak... Zmieniaja również ...maile...a mnie zarzucaja, ze się”bawie” w hackera :((...Stworek oskarza mnie o cos, co jest takim absurdem, ze już nie wiem co o tym myslec:((, ze sam zmieniam sobie moje maile do niej...i ze jej do mnie :((Boze...co za absurdalne zarzuty:(((
Zobacz sobie co pisze Marchewkowe_Pole w poscie z(11 Września 2003 godz. 13:42)...i pomysl gleboko o tym..zastanow się nad sensem tych wyrazow...A dojdziesz zapewne do tego samego wniosku , co ja...Smutne to Sędzio L((Tak bardzo smutne...i tak ogromnie bezszczelne :(((
Zobacz tez co napisala Stvoříčko (11 Września 2003 godz. 17:50) :(( wlasnie to sa jej wnioski, te np. o tych mailach... :((Boze..dlaczego oni tacy są Sedzio?Nie jestem w stanie zrozumiec...

Smookey...możemy pojsc na spacer i podziwiac tych, lub dziwic się tym.....co maja domy...lub tylko tak myslą...Pozdrowienia.

Wbrew temu, co pisza uparcie-zawsze dokladnie czytam WSZYSTKIE posty :((

Bibo((14 Września 2003 godz. 20:43))...serwer się spalil?Twój? hmm szkoda...

Amorek... !@#$%^&*...bez komentarza...

שמנת ...wzajemnie : לשפר פל !!!

„boska ironio”...jakze to ironiczne pisac „boska”...ale odpowiem ci...jak widzisz, nie ulecialem, a przylecialem i nie licz na to, ze znikne!marz nadal ironio piekielna.I skrzydel mi nie oberwano.Tacy jak wy –nie zdolaja tego uczynic...wiec zrob to , co zasugerowalas w poscie z (15 Września 2003 godz. 23:35)...

Hamburabi ...witaj bandyto ze swoimi bandyckimi prawami...Sam od nich zginiesz...albo ktos ci pomoze.
Urzędnik...tak, to wlasnie was okresla: ogarek i swieczka... (12 Września 2003 godz. 15:27)

Mentat...widze, ze i Ciebie tutaj zniewazaja(I sekretarz zabojcy, jak chcesz, powiem Ci kto nim jest...A może już sam wiesz?)...Nie widzisz tego?ja widze...Ty wiesz dlaczego...wiesz dobrze.... hmmm...Opanowany jestes wiecej ode mnie.Powodzenia.

At...smutne to : ( (11 Września 2003 godz. 19:15)

Zwierz...zawsze wiedzialem o twoich sadystycznych sklonnosciach, o których tutaj tak szczerze napisales((11 Września 2003 godz. 08:49))...dlatego tym bardziej wspolczuje Stworkowi...choc ona już mi niczego nie wspolczuje...Maly nagniotek na zdrowym ciele...taki zlosliwy, taki niechciany...taki bezczelny w swej szczerosci...taki bezkarny maly dran.Takich wlasnie tepilem w szkole...i za takich mnie przeniesiono do innej klasy...Takich malych sk-ysynow , takich malych tchozliwych kryjacych się za plecami innych, takich tepilem...mielismy swoja „niewidzialna reke”, bronilismy slabszych przed takimi draniami , jak ty zboczencu(sam napisales o tym swoim zboczeniu, wiec uzylem twojego okreslenia!)Jak możesz wiedziedc klamco co pisze, jeśli sam napisales, ze już mnie nie czytasz(11 Września 2003 godz. 08:58)...kolejny chrzaniony jasnowidz, klamliwy dran.

Baggins....odwrotnie niż pisal ci kiszka, po kazdym wybuchu((11 Września 2003 godz. 08:50))-jestem co raz bielszy, a to dzieki takim wrednym krasnalom, jak on...Bo takie barachlo instaluje te miny ...a ja za pozno, niekiedy, staram się je rozbroic...Tak, i przetrwam to wszystko, bo jestem lepszy od takich drani!
Ziemia pachnie cudownie...i niekiedy cuchnie straszliwie...gdy przejdą się nią niektóre postacie...gdy wyleja na nia wiadra pomyj ;sciekow...Ziemia pachnie cudownie, gdy nikt z ludzi po niej nie chodzi...
W moim iteresie dzialam sam i zyczliwi lub tez czasem obojetni mi ludzie.Nie chce pisac już z toba, nie chce!Slepy jednak jestes i w dodatku kanonizujesz mixera, wiec podaj mu dlon i zostan jego kumplem.Ja nim nie będę.Choc nawet nie chcesz tego.mam to gdzies, nie chce bys do mnie pisal.I tak będziesz...a ja czytac będę...Lecz nie chce tego, rozumiesz?Nie chce znac ciebie ani twoich uswieconych!

Bardzo ciekawy...czytalem Cie dokladnie...ale nie rozumie dlaczego w ostatnich postach zaczeles tak -im -slodzic...hmmm szkoda...Mimo tego, pozdrowienia.Mam podobne do Twoich poglady, na temat gornikow itp.Nie będę się rozdrabnial...i tak już rozciagnal się ten mój „anons”...

Niezbyt miły obserwator tęczówek i półdupków ... Ciekawy z Ciebie czlowiek...troszke się dowiedzialem od kogos...wybacz...Zachowam tajemnice.Trzymaj się cieplo Staruszku : ))Znam tez „Twoje „slowo, o które było tyle szumu: )

Znający Prawdę (nie śmieć) odnosnie (13 Września 2003 godz. 19:36)..to nie moje stronnictwo...po prostu znaja mnie i wiedza jaki jestem, wiec pisza to co czuja..a nie co mysla co czuja...Ale chyba już Ci odpowiedzieli?....

Awari...zgadzam się z toba, ze do...”pewnych” osob nie warto pisac...wiec już nie pisze:)Hmmm do Ciebie tez mam nie pisac? pa

Izis...zyje....i jakos się trzymam jak widac : )

Takie nedzne lajzy pisza, jak to z : (11 Września 2003 godz. 09:01)

kurator...brak przydzialu..brak etatow na takie idywidua...dosc już ich tutaj..znajdz sobie inna prace...ladna przypowiastka (14 Września 2003 godz. 18:04), pasuje do niektórych z was...ale już się nie trudz.bo zylka ci peknie...

bruno braun ...gluchy jestes...nie pisze już o slepocie..bo to „jasne”...tak...-dla ciebie na ten dzien i noc „oratoryjne disco polo” dedykuje....

cyt...strasz się być ironiczny? (13 Września 2003 godz. 19:16), czy tylko zle Ciebie odbieram?...no dobrze..nie musisz odpowiadac...bo jeszcze sobie u innych zaszkodzisz...

lawa przysieglych? Chyba rozklekotana lawka falszerzy!!!

Ministrze Marku Pol...proszę...opadkuj moje sciany, bo chronia mnie przed chlodem...i goracem..opadkuj moje nogi, bo oddalaja mnie od wrogow, przyblizajac do Przyjaciol...Opadkuj moje oczy...bo już patrzec nie chce na to wszystko...A to luksus..jak drogi, mosty, tunele...Opadkuj moje zycie-jeszcze scislej...lozko moje, które nie skrzypi gdy się na nim klade...Opadkuj Marku Pol i siebie, by i glupota luksusem była...

Kurt Attack 2003...nie licz na to, ze się zmienie.Nie zamartwiaj się tym....

Blurp....dziekuje za pozdrowienia...i mam nadzieje, ze były one szczere...

Asystentko...a propo twojego wpisu z(11 Września 2003 godz. 11:21)..to takie sluchy, jak twoi donosiciele, klamliwe i nieprwadziwe .Nie napisalem o tobie w ten sposób...a o kims innym...zreszta ta soba sama dala mi powody...i pisalem ze znakiem zapytania...bo to było pytanie....Sprawdz sobie dokladnie, a pozniej wyglaszaj opinie zaszlyszane „poczta pantoflowa”, zmieniona do absurdow...Chyba, ze to ty zmienilas nick i stalas się osoba do ktorej pisalem....ale na pewno nie uzylem wówczas tego nicka , któremu obecnie odpisuje...szef da ci podwyzke, o która już tyle razy go nagabywalas...szef docenia takich pracownikow jak ty, Docenia i zaciera swe podle raczki w gescie chomika w czasie oblucji..
Ladne masz te „przyslowia ludowe”.Nie obrazily mnie do tej pory...
Pa.

Kiwdul

Wspolczuje Ci. Twojej choroby. Twoich przyjaciol, ktorzy pisza o otwartosci, choc gdybym miala ich za plecami, nie odwazylabym sie zasnac.
Nie oceniaj w ten sposob mojego Meza. Nie masz do tego podstaw.

Wiesz co Stworku? hmm dlaczego wy jestescie tak zaklamani???Dlaczego???

On sam mnie od poczatku ocenial, wazny kolejny guru!!!!Ja jedynie napisalem o tym, co sam nam przekazal, co sam przekazal ten maly sadystyczny zwierz!Dlatego nie oceniaj mnie, wiem ze slepi jestesmy na czyny najblizszych...wiec nie waz sie pisac o obiektywizmie broniac wlasnie jego!
Ja nie jestem chory, to wy w swej nienawisci, w swej jakies niepoczytalnej zazdrosci, albo juz nie wiem w czym-staracie sie niszczyc tych, co do was nie pasuja!!!!Ty nawet sobie podciagasz pewne sprawy, pewne rzeczy co cie spotkaly -tak, by pasowalo do moich"wrednych" wyczynow!Taka to twoja i wasza sprawiedliwosc, nawet mojego slowa danego tobie nie chcialas przyjac!!!A przeciez przysiegalem ci, ze to nie ja manipuluja twoja skrzynka itp.!Jakby to byla nieprawda, -to tak latwo wowczas zrobic ze mnie drania i klamce!I jestem tego swiadom-ale i tego jestem swiadom, ZE PISALEM CI PRAWDE I PISZE PRAWDE!!!

tak bardzo zaslepieni jestescie w swej nienawisci....
Nie ja Stworku, a wy..widac to na kazdym kroku, a Ty i te twoje zwierzaki zamykaja na to oczy!!!!!!!!!!!!Kurcze, poczytaj sobie te wpisy, gdy mnie tutaj nie bylo!!!!!!!!!!!!!!I spojrz sobie w twarz i powiedz mi, ze to JA ZACZYNAM, ZE TO JA DRAZNIE, ZE TO JA NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!!
jak tak powiesz....bede juz wiedzial co o Tobie sadzic....
Wioec nie pisz do mnie w ten sposob!!!!!!!

A co do moich Przyjaciol i znajomych:

tak, to prawda, ze dranie, dwulicowcy, klamcy, falszerze slow, bandyci, sadysci, zboczency, itp. szumowiny -nie moga sie czuc bezpiecznie majac ich za plecami!!!!Lecz wszyscy choc w miare normalni, choc Ci posiadajacy sumienie, ktore nie meczy ich po nocach, Ci ktorzy sa za prawda, ktorzy widza nie zamykajac oczu, ktorzy oddaja choc odrobine ciepla nawet nieznajomym- maja w nich-tak, jak ja-oddanych obroncow i wspomagajace Dusze!!!
Tak, taka jest prawda o moich znajomych najblizszych i Przyjaciolach!

K.NN.

Bardzo mi przykro ale pozdrowienia byly kierowane do Alter Ego Złego

K NN

Ja się nie chowałem za niczyimi plecami, i nadal się nie chowam. A tępili mnie tacy co nie potrafili mi w zaden sposób dorównać do osiąganych przeze mnie wyników. Czy ty byłeś jednym z takich?

Jeśłi chodzi o ocenianie ludzi i ich postów to zauważ że spod twoich palców wychodzi ich najwięcej. Okreśłasz ich jako swoich wrogów lub przyjaciół to po pierwsze a po drugie oceniasz ich wypowiedzi.

Płk. Kiszczak

W sprawie Szekspira...
Lepiej się nie da!

K NN

Nikt nigdy nie znieważył mnie tyle razy i tak wulgarnie jak to robisz ty i twoi "obrońcy" choć nie raz już ludziom mówiłem moje zdanie o nich prosto w twarz. Nikt nigdy nie potraktował tego co mówię w taki sposób, biorac to za kłamstwo tylko dlatego że mu się nie podoba to co piszę.
Czytam tylko to co dotyczy bezpośrednio mnie i mojej żony.

K. NN

Zmień temat, to inni też go zmienią.

CIEKAWY BARDZO.

Jestem wesola dziewczyna : -)Raczej nie w na internecie, och zle napisalam, nie wtedy jestem wesola gdy czytam zle rzeczy, ale gdy ludzie sa mili, gdy usmiechaja sie do siebie na ulicach, ja sie usmiecham do nich tez.Nie widziales mnie, bo nie miszkam w Polsce od dawna :-( Tesknie czasem, le przyjezdzam raz na pare rokow, hi hi hi, lat chyba :-)
Smigam z predkoscia swiatla, jak ladnie napisales :-)I tez kolo plazy.Ja mam zmienic tematy?na jakie?Ja zadko pisze w internecie, a to nie moj komputer, nie lubie zbyt takich rzeczy, korzystam z komputera taty.
papa sloneczne i cieple , jak moje strony :-)

Blurp,to tylko moge napisac-zaluje...bo tym alter byl sam mixer,jesli nie wiesz.

anty ego złego nie znam, ale wiem kim byl "alter"

Nie widac, Kiwdul,

nie widac.
O to wlasnie chodzi.
Przykro mi. Chcialam wierzyc.

Zwierzu? a o co ja juz tyle razy prosilem???O co?Przeciez caly czas staram sie to zmienic:(Ale wy mi nie pozwalacie!Przeciez

pisaliscie wredne rzeczy o mnie:(
Myslisz, ze ja chce wysluchiwac takich wpisow?Ze jestem masochista?Albo, ze bawi mnie wypisywanie do was takich samych podlosci?
Chyba na tyle jestes inteligentnym czlowiekiem, by to zrozumiec?...wiec zrozum...i nie piszmy w ten sposob o sobie:(((Bo mnie to nie bawi w najmniejszym stopniu:(W najmniejszym!
I ja nie otrzymalem w zyciu tyle brudu, jak tutaj na hydeparku...Nigdy tyle razy mnie nie wyzywano, obrazano :(((
..wiec nie piszmy w ten sposob...ale watpie, czy nawet ciebie uzluchjaja te "robaki", i inni :(
Mozesz o tym pomyslec choc chwilke?Mozesz mnie nie zaatakowac?Bo to mnie wmawiacie, odmawiajac mi prawa do obrony...jak to robili cenzorzy kasujac moj ostani post(wiem, ze dlugi, ale co?mialem go podzielic na paredziesiat mniejszych? hmm napisalem tylko o tym, o czym wy tu pisaliscie gdy mnie nie bylo!To byly moje odpowiedzi na szkalowanie, na wylewanie pomyj, albo tezna odrobine ciepla...

K.NN.

a ja tam nie zaluje
niech sobie bedzie kim tam chce

Stworku,czyli to ja ingerowalem w twoja skrzynke mailowa?To ja zmienialem twoje posty do mnie i swoje do Ciebie?To ja

mailowymi, wirusami???
Ja????!!!!
Napisalem juz o tym i napisze Ci raz jeszcze....bylbym takim ...robakiem, z jakimi"walcze", gdybym tak uzywal swojej wiedzy :(((
Nigdy nie robilem takich rzeczy, a te ktore robie-pisze o nich tutaj, chocby w hydeparku.
Ty masz takich znajomych, ktorzy czastke tego co ja-potrafia i to zapewne ci wlasnie tak postepowali, tak samo Agentce podsuneli wirusy w mailach, ale powinna wiedziec o tym, ze wlasnie przez maile niewyobrazalna czesc robakow, trojanow, wirusow sie przedostaje i niekoniecznie musial ktos to zrobic specjalnie jej, a jedynie losowo wypadl jej komputer, tak to sie dzieje, i podobnie sie rzecz maze spamem
WIEC JESZCZE RAZ CI PISZE STWOPRKU, ZE TO NIE JA INGEROWALEM W TWOJA POCZTE I NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z BOMBARDOWANIEM POCZTY I WIRUSAMI, i dodam jeszcze-ze pisalem o tym, a raczej pisano, ze to wlasnie mnie zaatakowano w taki sposob i tylko dzieki Przyjacielom(Dobrotliwy Klin), uchronilem sie przed infekcja i przed spamowym mailem.
To tyle na ten temat, bo staje sie to juz dla mnie zenujace takie ciagle powtarzanie oczywistosci, ktora jest chyba dla mnie taka prawda :(((

K.NN.

Ladnie napisales te poprzednie wpiski.
A ja ide teraz zamiast na wrotki na rower jade.
Podrowienia papatki dla wszystkich milych ludzi :-))))

Kiwdulu Namiętnie Śledzący co kto wpisał a czego nie..

Żeby więcej nie było pomówień - od teraz na przyszłość zawsze będzie pojawiało się IP przy każdej wypowiedzi.
Wracam do spraw związanych z trwającym festiwalem.
Przy okazji będzie widać ile razy zmienasz serwery PROXY

Jeszcze na chwilke.Ciesze sie,ze teraz bez sprawdzenia bede widzial kto skad nadaje i jakiego serwera proxy uzywa,choc to

"ruchomego" lub inaczej-zmiennego IP(np. tak jest przydzielane IP w polaczeniach modemowych;pisze jezykiem laickim specjalnie :)aby nie bylo watpliwosci:) hehehe), albo tez specjalnych programow ukrywajacych adres komputera, laczac go z danym srewerem za pomoca innego wolnego-nie powiazanego z komputerem uzytkownika-serwera :)
Prosty script, a tyle wiadomosci daje :)
Mam nadzieje, ze bedzie wlaczony na dluzej:)))

Nowalijko niecalkiem POLSKA, masz Tatusia, ktory zna sie na rzeczy :))))Wiec sie go sluchaj zawsze w sprawach netu :)))
naprawde uwierz, ze warto :)))On wie co robi :)))
Sprawdzalem Cie wczesniej i mialas inne proxy :)To znaczy, inne miejsce z ktorego wysylalas Twoj post, to tak bys zrozumiala o czym pisze:)
...teraz juz zmykam i ja.

jeszcze momencik:)Wracam do "swego" japonskiego serwera:)))dzieki mixer,to nie tylko mnie pomoze,te widoczne IP ,hehehe

Ps.Moje teraz bedzie "stale"...poki bede mogl z niego wysylac...

A już sie zaczęłam zastanawiać

Cóż rzesz stało się z moim komputerkiem że w rogu postów pojawiają sie jakieś dziwaczne ciagi liczb..:D:D:D
Aha..a wiec taki jest mój IP...

O siedzisz i patrzysz co nowego...

Serwer General Electric International, Inc.
Japan nie będzie banowany.
Czas na mnie. Za 8 minut następna projekcja.
tym razem shizofreniczny Piotr Szulkin. Uhh :(

no nie...sorry....jeszcze moment...mixiu...ale nadal wiekszosc ludzi korzysta z modemowych polaczen..

.wiec duzo sie o nich nie dowiesz...Ale ja potrafie i do takich dojsc...a moze nie ja sam....hmm a z pomoca moich znajomych i Przyjaciol...
papapapa
...juz teraz na powaznie...

Jakże to pasjonujące..

..sprawdzać z kąd kto pisze, jakie ma proxy itp itd, nawet nie wiem co znaczą te wszytskie literki...
..Wolę sprawdzać co kto pisze, a ak będę chciałą wiedzieć skąd, to się tego kogoś po prostu zapytam..

...

Mój cichy fetyszowaty wielbiciel musi być nad wyraz szczupły jeżeli jest w stanie przecisnąć się między szczebelkami balkonu w pełnym pasji poszukiwaniu mych niczego nieświadomych skarpetek suszących się na sznurze...

Chyba że znów wychodowałam w domu coś, co tym razem żywi się skarpetkami...

Hm....

>:)

Kiszczak,

w oblężonym Berlinie dr Joseph Goebbels w rozmowie telefonicznej powiedział do zdrajcy Otto Meissnera: "Od dwunastu lat marzyłem, żeby napluć panu w twarz. Od dwunastu lat tłumiłem w sobie to pragnienie - i teraz tego żałuję." Ja nie zamierzam kiedyś żałować, że nie naplułem ci w twarz.

K.NN.

"Kto nie narobił sobie wrogów, ten w życiu nie uczynił nic." Talmud

Piękna naprawde :-)

I nie żaluj sobie, napluj mu w twarz, widzę co ten Kiszczak robi.
Nie powtarzaj błędu niemickiego oficera :-)

Podpiszę się bardziej zrozumiale, bo jeszcze mnie nie poznacie he

K.NN.

Z jednej strony dziękuje że pisałeś spokojnym językiem ludzi normalnych, z drugiej jednak strony wypraszam sobie obrażanie mnie i innych na tym hydeparku nawet tak UPRZEJMYMI zwrotami. Pisz sobie o mnie co chcesz i tak mnie to nie rusza, ale niektórzy ludzie na to nie zasłużyli. Ironia z mojej strony była wywołana twoimi wcześniejszymi postami na których używałeś niecenzuralnych słów, które udeżają nie tylko w adresata, ale też w osoby je czytające, a nie mające z tym żadnego związku, z powodu braku kultury.

Ciekawe kiedy

zacznę sobie robić wrogów w środowisku naukowym, najlepiej przy pomocy kontrowersyjnych teorii burzących czyjeś usysteatyzowane już poglądy. Może wtedy gdy bedę mógł realizować własne pomysł a nie szefa...

K.NN.

Nie będę się rozpisywać. Uwrzam iż radykalna zmiana słów używanych przez ciebie jest kpiną!!! Ty to zaczołeś i ty to skończ.Ten hydepark ma być miejscem spokojnym, a ty ten spokuj zakłócasz.

Pozdrów klina i resztę, bronili cię wiernie jak psy.

Z dziennika fizyka doświadczalengo

Dziś przez 10 godzin najpierw przygotowaliśmy stanowisko pomiarowe a potem zaczęliśmy pomiary. Po drobnych problemach z ustawieniem kamery, wymianie obiektywu ze względu na kłopoty z ostrością obrazu, wymianie soczewek po problemach z ustawieniem wiązki laserowej, po wymianie pojemnika gdzie zachodziłą reakcja produkujaca dym do pomiarów, po wyczyszczeniu z pyłu po poprzednich pomiarach kanału, po uszczelnieniu kanału żeby dym sie nie wydostawał (na szczęście nie trujący ale tylko duszący, reaguje z wodą) rozpoczęliśmy pomiary. Pomiary miały być przeprowadzone ze stałą prędkością przepływu. Ustawiliśmy wszystko i wykonaliśmy 6 z 45 pomiarów. Po sprawdzeniu wyników (ponad godzina) okazało się że prędość spadła w trakcie pomiarów 2 krotnie. Problemem okazałą siesiatka druciana która zatkała się pyłem. Pył był bardzo drobny (około jednego mikrometra średnica) ale przylepiaj siedo siatki i po pewnym czasie pomiaru zalepiał się. W 10 godzinie pomiarów gdy stanęliśmy przed perspektywą powtarzania pomiarów od początku a w dodatku po awarii systemu zasilającego w dym (o nie wyjaśnionych jeszcze przyczynach) przekładamy dalszy ciag pomiarów na dzień następny (do niedizeli mamy skończyć). Prognozujemy też kłopoty z wentylatorem który może przestać działać z powodu zapylenia. A w dodatku korozji (pył powoduje korozje żelaza nawet w stopach "nierdzewnych").

Jareczku

uruchom gg

K NN

Nie każdy tekst w ktrórym piszą do ciebie jest atakiem na ciebie. Niektóre chcą Ci zwrócić uwagę na twoje zachowanie tu w HP. Niechodzi większości z nich o atak na ciebie a o zwrócenie uwagi lub podjecie dyskusji. Ponad 70 % komunikacji międzyludzkiej odbywa sie niewerbalnie, Tu mamy jedynie komunikację werbalną, no z małym dodatkiem "emotikonów". Wiele osób te same słowa postrzega, rozumie w inny sposób, dlatego forma pisana wymaga innego formułowania by być dobrze zrozumianym. Teksty pisane pod wpływem emocji nieprzemyślane są czesto po prostu niezrozumiałe i nie niosące prawie żadnej wiadomości. Najprawdopodobniej taki sam tekst jaki ty odebrałeś tu jako atak, w rozmowie odebrałbyś jako przyjacielską radę (oczywiście poza bezpośrednimi atakami).

Mentant.I paru innych.

Trafna sentencja Mentat.

Ps.Ciekawie teraz bedzie tutaj.Choc czesc osob rozpoznaja wszyscy, Ci rozpoznaja ktorzy nie potrafia inaczej.Przekonaja sie jakie nicki pisza z jakich IP i bedzie wiadomo(jesli nie znaja sie zbytnio na zaleznosciach serwerow proxy i nie uzywaja polaczen dial-up lub oprogramowania specjalistycznego), bedzie wiadomo ile dana osoba ma nickow i jakie to sa nicki.
No chyba, ze ktos potrafi naprawde dobrze ukryc swoje IP.Tak np jak ja :-)Moge byc kazda z tych osob, a pozostac nadal w ukryciu :)No, ale nie bede sie bawil w ten sposob i dam wam do dyspozycji ten oto adres(pozniej i inny rowniez).
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy czuja ze Kiwdulowi znajomi i Przyjaciele, to nie potwory :)

Kiwdul, nie utop sie w tej wannie, bo zapewne wlasnie tam jestes :-)czesc!
Zwierz, ciezka masz prace hm.I pisze to bez cienia ironii!Spokojnie pozdrawiam, z mysla ze juz nie bedziecie sie wzajemnie obrazac.I wdze, ze nie kazdy wpis jest atakiem na niego, ale duzo wlasnie takimi sa, oraz prowokacjami, jak te od "ławki przysieglych".Zwierzu, patrze i widze, czasem nie patrze i rowniez widze...a czasem widze slyszac i slyszac nie widze.Nakrecilem troszke?No moze, ale tak juz jest z nami :-)

I slowko do "ławki": Kpina jest wlasnie ta pisanina, ktora nawet w tej chwili nie przerywacie.I kolejnym klamstwem skierowanym przeciwko Kiwiemu i nam(a'propo wlasnie psow).Ja , tak jak wiekszosc piszacych tutaj, potrafie rowniez czytac, a wiec czytam sobie, czytam, czytam i czytam, no i widze kto pisze prawde "lawko", na pewno to nie wy.Dobranoc.

klinie

Nie będę się z tobą użerać bo człowiek inteligentny nie walczy z tym na co nie ma wpływu. Zapewniam Cię iż słowa napisane przeze mnie tutaj nie są kłamstwem, a i ten pies nie miał być obraźliwy, może źle mnie odebrałeś, chodziło mi o to że jesteś z nim nawet w tedy gdy on walczy z całym światem oprócz Ciebie i innych.

mentat

co korzystnego będzie w tym pluciu, oprócz osobistej satysfakcji ? (tak emocjonalnie...)

Och "ławko",jakze prosto w takich miejscach udowodnic,ze klamiecie :)

Wystarczy, ze podam nr waszego postu, po tych ktore atakowaly Kiwdula, oto ten post: (17 Września 2003 godz. 22:37) .Tak, to piekne lagodzenie i roztrzyganie sporow:-)Pikne, ale nie w te strone niestety, bo to jest podkladanie kolejnych drew do stosu, ktory nie powinen powstac.Pelno w tym waszym hyde parku podobnych rodzynkow:-)Mam podac?Ale naprawde nie chce mi sie, kazdy moze sobie sam sprawdzic.Wiec prosze, nie ublizaj memu intelektowi i intelektom innych.

Klinie

Zeeeeeeerooooooooooooooo poczucia humoru!!
Posądzać cię o to to jak rąbać głową w mur, nie będę z tobą dyskutować. Równie dobrze mogę powiedzieć że ty jesteś zakłamany. Ale powiedz mi jaki to ma sens, co???Stwierdzisz że ja kłamie. Ślepy zaułek.

No "ławko przysiegłych",w czym to ja tak okłamałem was i innych?

W czym? hę
Jesli wy nazywacie te podlosci poczuciem waszego humoru, to daje wam te bramke do niego, ale nie broncie mnie czuc inaczej ten wasz "humor".Ok?
Nie jestem w waszym slepym zaulku, moj jest oswietlony i prowadzi do spokojnej kawiarenki w dobrym towarzystwie :-)Tam sie wlasnie teraz udaje.Nie ma wiekszego sensu pisac o czyms, co dla myslacych i wrazliwych ludzi jest oczywistoscia.Dobranoc.

Klinie

Skoro nie mogę z tobą rozmawiać jak cywilizowany człowiek z cywilizowanym człowiekiem to idź tą swoją oświetloną ścieżką do tej twojej kawiarenki. Tyklo sie nie potknij na progu twej ignorancji.

Klinie

Skoro nie mogę z tobą rozmawiać jak cywilizowany człowiek z cywilizowanym człowiekiem to idź tą swoją oświetloną ścieżką do tej twojej kawiarenki. Tyklo sie nie potknij na progu twej ignorancji.

Wirus

A ja Ciebie nie I LOVE YOU
bardzo nie I LOVE YOU, oj nawet nie wiesz jak bardzo.

Z pamiętnika kuratora

18 września 2003r.

Dziś do głowy przychodzi mi tylko jedno:

"Kto sieje wiatr ten musi zbierać burzę"

A więc ...

to jest ten osławiony numer ip, którym wszyscy sie tak emocjonują.
tylko,
czy teraz to będzie hyde park?

Klin

Dziecinne powiadasz, co napisałem? Cóż, jak mawiają nasi zachodni sąsiedzi: „in jedem Mensch steckt ein Kind. A dzieci bywają różne, prawda? Są takie, które naiwnie poszukują w innych czegoś wartościowego, są ufne, wierzą w człowieka, w możliwość podporządkowania dyskusji określonym standardom, w szacunek, w kompromis, we wzajemne zrozumienie, powinowactwo duchowe, pomoc, życzliwość. Są też takie, które lubią męczyć zwierzęta i ćwiczyć się w sztuce całkiem dorosłego szantażu. Mam nadzieję, że nie jesteś dzieckiem z tej drugiej kategorii, mimo wskazujących na to poszlak.
Co do spuszczania z tonu – wstydzisz się tego, że przestałeś piszących tu ludzi nazywać robaczkami, kotkami itp., wstydzisz się, że na moment zniknął Ci z twarzy ironiczny uśmieszek, wstydzisz się tego, że przestałeś grozić co takiego strasznego potrafisz zrobić z tym portalem? A może boisz się, że ktoś pomyśli, że jesteś za miękki jak na faceta, że nie jesteś „macho”?
Dziś inaczej się poluje - odrzuć ten oszczep, zasyp pułapkę na mamuta, nie tłum w sobie ludzkich odruchów.... Proszę. Odmówisz dziecku?

Klin

Nie odpowiada Ci mój ton? Tak, to prawda, że unikam cynizmu i ironii adresowanej personalnie, bo to zakamuflowane, intelektualne formy agresji. Jeśli nawet zdarzy mi się coś złośliwego powiedzieć czy napisać, staram się zatrzeć niemiłe wrażenie, jakie taka wypowiedź pozostawia, mimo że z reguły nie przekraczam granic przyzwoitości. A o złośliwość łatwo, bardzo łatwo - szczególnie korespondując z takimi jak...... Niejednokrotnie przychodziły mi do głowy różne komentarze i - nie ukrywam - fakt , że powstrzymałem się od zaprezentowania paru rzeczy (w tym nie tylko ocen, ale i znanych mi okoliczności) - sprawia mi satysfakcję.

O cytowaniu "niemieckich oficerów"

Doskonale rozumiałem Lenn, kiedy pisała z Niemiec o swojej tęsknocie za krajem i miastem. Może dlatego aż tak dobrze, że sam jestem aktualnie w dość zbliżonej sytuacji. Z pewnego punktu widzenia jest mi jednak trudniej niż jej - bo o ile o mieście niemieckim z łatwością i bez większych wyrzutów sumienia można było napisać: „ten cholerny, szwabski bielefeld”, o tyle o Krakowie jakoś nie wypada. Każdy chyba przyzna, że to nie byłoby w porządku, co jednak nie zmienia faktu, że uzasadnienia historycznego dla niemieckości podwawelskiego grodu można szukać z sukcesem - ot, choćby w słowach, które rzucił tu kiedyś na odchodnym dr Hans Frank: „Auf Wiedersehen Krakau, du alte, deutsche Stadt....”
Przyjdzie kiedyś piękny dzień, w którym go zacytuję, by zaraz potem zrzucić z ramion płaszcz Konrada i spłynąć Wisłą kilkaset kilometrów na północ, do prawdziwego domu. Nie będzie akcentu na „deutsche”, nie będzie akcentu na „wieder”, a przede wszystkim powiem to do siebie i po cichu - by ktoś przypadkiem nie pomyślał, że w jakimkolwiek stopniu, choćby w żartach, identyfikuję się z poglądami człowieka, którego powieszono za coś nieporównywalnie poważniejszego niż kradzieże kieszonkowe.

wtrącenie

Przepraszam że się wtrącam ale jako światowe dziecko mówię:

BAGGINS NA PREZYDENTA!!!!

Popieramy

Baggins na prezydenta,

a kto na premiera i całą resztę.

Premier

Mixer na premiera!!!!!!!

Cała reszta to jeszcze pomyślę

Znalezione wśród maili...

Co by się stało gdyby mężczyźni naprawdę rządzili tym światem
>
> * swieto kobiet 8 marca zostaloby przeniesione na 29.02 (raz na
> czterylata idzie to zniesc)
>
> * krawata mozna nie wiazac, rozporka nie zapinac
>
> * operacja powiekszenia piersi bylaby refundowana przez kasy chorych
>
> * wsyzstkie kobiety mialyby to samo imie - dla uproszczenia
>
> * wszystkie kobiety mialyby alergie na zloto, futra i drogie kamienie
>
> * w pracy chlopak ktory najlepiej gra w Quake automatycznie bylby
> wybierany na kierownika
>
> * kazdy telefon przerywalby polaczenie po 30 sekundach rozmowy
>
> * uwazne wpatrywanie sie w kobiecy biust na pierwszej randce bylby
> odbierany jako milosne wyznanie
>
> * za jazde lewym pasem 60kmh rozstrzeliwanoby na miejscu
>
> * przewracanie kopniakiem stolika z szachami warcabami lub grą monopol
> automatycznie oznaczaloby zwyciestwo
>
> * na poczatku kazdego wydania wiadomosci prowadzacy opowiadalby
> najnowsze sprosne kawaly
>
> * wynalezionoby skarpetki ktore by istnialy tylko w parach.
> Pozostawione w roznych miejscach podpelzalyby energicznie do siebie
>
> * bikini byloby najlepszym ubraniem bizneswomen. I nie biznes tez
>
> * kobiety mialyby okres raz do roku. Podczas otwarcia sezonu na ryby..
>
>
>

Dlaczego fajnie byc mezczyzna
>1.Rozmowy telefoniczne zalatwiasz w ciagu 30 sekund.
>2.Wiekszosc osób wystepujacych w filmach porno to kobiety.
>3. Wiesz cos o czolgach.
>4. Mozesz samodzielnie otworzyc kazdy sloik.
>5. Starzy przyjaciele nie wspólczuja ci, gdy przytyjesz.
>6. Na pewno sie nie pochlastasz, gdy ktos placze.
>7. Twój tylek nie gra zadnej roli w rozmowach kwalifikacyjnych.
>8. Mozesz sobie sam upolowac zarcie.
>9. W warsztacie wszystko nalezy do ciebie.
>10. Mozesz wziac prysznic i ubrac sie w ciagu 10 minut.
>11. Nie musisz sie golic ponizej glowy.
>12. Nie musisz spac co noc obok owlosionego tylka.
>13. Mozesz napisac swoje imie sikajac na snieg.
>14. Wszystko na twojej twarzy zachowuje naturalny kolor.
>15. Przez 90% czasu, którego nie przesypiasz, myslisz o seksie.
>16. Trzy pary butów to wiecej niz dosc.
>17. Mozesz publicznie jesc banana.
>18. Mozesz siedziec z rozlozonymi nogami niezaleznie od tego, co na sobie masz.
>19. Znasz przynajmniej 20 sposobów otwierania butelki piwa.
>20. Gówno cie obchodzi, czy ludzie rozmawiaja o tobie za twoimi plecami.
>21. Majac do dyspozycji 400 mln plemników na "raz" mozesz w pietnastu
>podejsciach podwoic zaludnienie ziemi - teoretycznie.
>22. Ludzie nigdy nie rzucaja okiem na twoja klatke piersiowa
>>kiedy z nimi rozmawiasz.
>23. Przygodne, mocne bekniecie bedzie zawsze tak dobre, jak
>>oczekiwales.
>24. Co to do diabla jest cellulitis?

z dedykacją dla wszystkich neandertalczyków...

Gdyby

komuś coś się w poniższych postach nie spodobało to zaznaczam, że puściłam w oryginale tak jak dostałam mailem.
Trochę mniej nerwowej rozrywki tu sie przyda.

Ława przysięgłych

Baggins jest hobbitem przebywającym obecnie bardzo daleko od Hobbitonu, z tęsknotą w oczach spoglądającym na północ i liczącym tygodnie do powrotu. Nie w głowie mu urzędy. Ale w przyszłości.... kto wie, kto wie.... może będzie się ubiegał o jakiś wygodny fotel : )

baggins

A szkoda, na pewno coś by się poprawiło

haha

Śmiech to zdrowie, nieprawdaż?
Miłej zabawy.

Agentka.

Pytałas się po co te adresy? Tak?
A Ty jeśteś z BOR-u? he czy tez z CIA ?
To był żart:-)
Wiesz dlaczego, wytłumaczyli tutaj tak lakonicznie Ci specjaliści.Terraz wiesz, ze "Ława przysiegłych" i Kurator, to ta sama osoba.Żenujace to, prawda?
A moze i Ty masz innym nik?Np. Asystentka? hę ?

baggins

Awari Cię mocno pozdrawia i prosi o kontakt
-awari-sakura@wp.pl
lub na gg-4625476

No dobrze

idę przejrzeć moją skrzynkę, może coś tam znajdę.

tylko komu to sie tak spodobało, że prosi o jeszcze?

Staruszku

Sromotnie się mylisz. Piszemy z tego samego komutera ale nie posądzaj nas o bycie jednością!

He,to to samo,jesli dzielicie sie komputerem tak zyczliwie

, to i pogladami, więc sie nie pomyliłem.A to wszystko za infirmacja tych, którzy naprawde sie na tym zelastwie i krzemieniu znają. :-)
Jestem WAM wdzieczny Kliny i Inni i Kiwdule, o przepraszam-Kiwdul jest sam :-)))
Dla WAS starcze pozrowienia, Starcze, bo silne i prawdziwe. :-)

Staruszku

Asystentka poszła na emeryturę, chyba czasem się spotykacie na spacerkach w parku.Zastanawiałam sie kto jej podprowadził laskę?!Teraz już wiem.
Kto tak widział traktować biedne emerytki, wstydż sie!

Staruszku

Zwróć proszę uwagę na styl pisania"Ławy przysięgłych" i "Kuratora". W tedy pogadamy.

Agentka

mnie się spodobało !

teksty Woody Allen'a z jego filmow
>
> "Seks jest jak gra w brydza. Jezeli nie masz dobrego
> partnera to musisz miec przynajmniej dobra reke."
>
> "Jedyny raz osiagnelismy z zona rownoczesny orgazm, gdy
> sedzia podpisywal nasze dokumenty rozwodowe."
>
> "Sadze, ze seks miedzy dwojka ludzi jest rzecza piekna.
> Miedzy piatka jest fantastyczna."
>
>
> "Mezczyzne mozna "wykastrowac" jednym zdaniem: Wole, abys byl
> moim przyjacielem niz kochankiem."
>
>
> "Moje zycie jest zalosne. Ostatni raz bylem w kobiecie
> zwiedzajac Statue Wolnosci."
>
> "Seks rozladowuje napiecie, milosc je poteguje"
>
> "Moj mozg, to moj drugi ulubiony organ"
>
> "Mam kategorie Z. Na wypadek wojny, ja zostaje
> zakladnikiem."
>
> "Jesli chcesz rozsmieszyc Boga, opowiedz mu o twoich
> planach na przyszlosc."
>
> "To nie tak, ze boje sie umrzec. Po prostu nie chcialbym
> byc w poblizu, kiedy to sie stanie"
>
> "Co zrobisz gdy ktos ci przystawi noz do szyi a ty akurat
> dostaniesz czkawki?"
>
> "Posiadanie pieniedzy jest lepsze od ich braku,
> przynajmniej z powodow finansowych."
> >

Staruszku

Tak sie składa, że wiem dokładnie kim jest Kurator i kim jest Ława Przysięgłych. Twoje informacje są nieco niedokładne, odnośnie tych osób.

Agentka.

Zabawna z Ciebie kobieta:-)Szkoda, że nie umilasz mi moich spacerów :-(posmialibysmi sie wspólnie!
Pisz do mnie.lubie chyba, jak to robisz, jak zaczełaś robić :-)))

Agentka.

Przykro to pisac, ale współczuje Ci tych znajomych, ja bym Cie nawet laska nie udeżył, a oni tu bija i biją :-( Nieładnie tak się zachowywać

Staruszku,

Podpowiadają mi tu z boku, abym się z Tobą umówiła na spacerek. Co Ty na to? Zafundujemy im tą radochę?

Zabawna kobieta czyli

ława przysięgłych(trochę znudzona)

I ja sie znudziłem tymi waszymi kłamstwami, wiec juz sie nie dziwię tym biednym czlowieczkom, którzy maja z wami problemy.Kłamstwa i ród kołchoznikowy, to pasuje do was bardzo.Ławki parkowe i kuratorzy komunistyczni :-)Przespijcie sie z moim atakiem hę a czy to "atak" czy prawda-inni rozsadzą.Juz tyle lat żyję w polsce, że nic nie jest mi obce :-)I sam swoimi drogami pójde.

Staruszku

Nie chcę sie użerać. Ale mam dośc ludzi którzy twierdzą że kłamie!!Doprowadza mnie to do szału!!!
Ja jestem stworzenie pokojowe!!! Bitte!!!Sehr!!!!Ich mochte dein Freund sein!!!Jeśli rozumiesz o co mi chodzi.

Poniższy text podpisano:
LEKCJA ANGIELSKIEGO DLA WYJEŻDŻAJĄCYCH DO BRONXU.
Jak sie chce zamowic coca-cole trzeba powiedziec
> GIMI E KUK
>
> Jak sie chce zamowic kawe i ciastko to sie mowi
> KOFI EN DUNAT
>
> Jak sie przytrzasnie palec w drzwiach nalezy powiedziec
> FOK
>
> Jak sie w sklepie zobaczy cos bardzo drogiego nalezy powiedziec FOK
>
> Jak sie jest ofiara napadu w Bronxie (albo i gdzie indziej) nalezy
> powiedziec FOK
>
> Jak sie mija wspaniala dziewczyne na ulicy, to sie mowi
> UATA FOK
>
> Jak sie chce z nia przespac, nalezy jej powiedziec
> AJ UANA FOK UIZ JU
> albo
> HAJ KEN AJ FOKJU
>
> Jesli ktos na ciebie krzyczy uzywajac slowa FOK nalezy odpowiedziec
> FOKJU TU
>
> Jak sie zgubi portfel z dokumentami, nalezy powiedziec policjantowi
> AJ LOST MAJ FOKIN PEJPERS
>
> Jak sie szuka taksowki nalezy zapytac
> HAU TU GET A FOKIN KAB
>
> Jak cos nie dziala, nalezy powiedziec
> FOK ZAT SZIT
>
> Jak ktos cie denerwuje nalezy zapytac
> ARJU FOKIN MI?
>
> A jak to nie dziala to
> UAT DA FOK JU UONT?
> Kiedy staruszka prosi nas o przeprowadzenie na druga strone jezdni
> odpowiadamy jej tak : (w nawiasach tlumaczenie na polski)
> AR JU FOKIN STJUPI BICZ ?
>
> GIMI E KILO FOKIN EJPLS , MOTOFOKO
>
>
> Gdy kierowca autobusu chce od nas bilet
> AR JU FOKIN KREJZI ESHOL ?
>
> Gdy stoimy w korku i inni kierowcy na nas trabia:
> UAN MOR UORD END IJL GET JOR FOKIN ES AUT FROM DA KA END FOK UP HIR
> JU NESTI MOTOFOKIN BICZ
>
> W sklepie , gdy reklamuje wadliwy towar:
> SZIT MEN , JU EW SOLD MI A SOME FOKIN SZIT, JU DEMBES FOKIN MOTOFOKO
> SZITTY DIK.
>
> Gdy skaleczymy sie w palec , np nozem
> OULI SZIT, FOK FOK FOK FOK! FOOOK!
>
> Gdy bezdomny czarnoskory zebrak prosi nas o pieniadze:
> GET DA FOK AUT OF HIR BIFOR ILJ KICK JO MOTOFOKIN SZIT ES JU FOKIN
> NIGER
>
>
>

Agentka.

Oczywiscie!Lecz wszystko jest zalezne w jakim mieście mieszkasz?I czy nie bijesz Staruszków ich własna laską? hę

Znalazłam...

jeszcze więcej takich historyjek, chcecie poczytać?

Staruszku

Nie chciałam wypowiadac się, ale uważam, że powinnam. Prawda o ławie przysięgłych i mnie jest taka, że jesteżmy rodzeństwem. To chyba wyjaśni Ci, dlaczego mamy ten sam numerek pod postami, podobne czasem(ale nie zawsze) poglądy.
Proszę przestań. Nie jestem wrogo nastawiona do Ciebie.

ława przysięgłych .

Tak, na własne oczy zobaczyłem jacy jestescie.pomogli mi w tym inni tu piszący.Przejrzałem sobie wasze wpisy i juz wiem jacy jesteście .Nie chce mieć z wami nic wspólnego, więc z bożej łaski-odchrzańcie się ode mnie, albo jak to mówił znajomy(wówczas dla mnie już po młodzieńczemu-dziadek Piłsudski) -koniom na odchody pójdzcie do lasu.

Staruszku

Gród Neptuna zasiedla moja rodzinka od kilku pokoleń.
Zapraszam z wizytą.Znam kilka ciekawych miejsc...

Staruszku

Nie biję, nie biję ....
Połykam w całości i kosteczki wypluwam jak mawia przysłowie nieznanego plemienia.

Czy bawisz sie równie dobrze jak ja?

Znam ten piękny GRÓD...i jego parki i nadmorskie dróżki,wiec

jesteśmy umówieni :-)

Staruszku,

i owszem,
tylko wiesz
umawianie sie na spotkanie na forum hp powodowało zazwyczaj dziki tłum na miejscu spotkania.
znam to z gazetowego hp.
jak rozwikłamy ten problem?

Dobranoc

wszystkim razem i każdemu z osobna.
Do usłyszenia wkrótce.

Staruszku,
pa, pa

OOOOOO!!!!

Dlaczego pokazał mi sie inny numer ip, przecież piszę cały czas z tego samego komputera.
Ktoś mi włazi z wizytą?

Agentko

Widocznie któś Ci zamieszał.

Bagginsie

Dopiero dzisiaj skojarzyłem Kraków z Twoimi prawie codziennymi wyyzytami u mnie. Refleks adekwatny dla trzecioligowego szachisty, a nie premiera. Doskonałe stanowisko - kondycji sportowej człowiek nabierze, tężyzny neuronowej.
...a ja nie chcę być następcą Zenona Zmyłera, panie prezydencie - nie przyjmę nominacji.

Może się zamienimy Bagg?

Od czasu gdy wróciłem stamtąd --> tutaj nic mi się już nie podoba tak jak onegdaj.
Kupa - jak mawia Marchewkowe_Pole

cykor nie jestem

ale nie lubię jak mi cyferki bokiem wychodzą.

marchewkowe

Pomyśl, że to liczba kalorii wychodzi Ci boczkiem.
Wyjdzie tyle?

mixer

chciałbyś! moje kalorie dobrze się mnie trzymają!

Inne tematy z forum

Sauna dla mężczyzn (34 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...