Agnieszka S. - opinia
Rewelacyjne miejsce. Moja Córka chodzi tu do żłobka. Świetnie przeprowadzona adaptacja dzieci w nowym miejscu. Ogromne zaangażowanie zarówno Pań Opiekunek jak i Pani Dyrektor w to, aby dzieci poczuły się dobrze i bezpiecznie. Codziennie uśmiech na twarzy "Cioć", dzięki któremu dziecko biegnie do sali, zapominając o tym, że Mama sobie idzie. Bardzo dużo ciekawych zajęć ujętych w czesnym a dla chętnych dodatkowo basen, robotyka, teatr itd. Nie jest to kolejna przechowalnia dzieci, jakich w Gdańsku niemało (niestety mieliśmy okazję się o tym przekonać) a cudowne miejsce, dzięki któremu moje dziecko pięknie się rozwija. Takich zabaw, pomimo tego, że starałam się z Córką kreatywnie spędzać czas, w życiu sama bym nie wymyśliła. Jeśli to dla kogoś istotne to sale są bardzo estetycznie i nowoczesnie wyposażone. To nie żadne klitki, tylko przestronne, jasne pomieszczenia. Dla mnie najważniejsze było jednak to, że zatrudnione są tam osoby, ktore naprawdę świetnie opiekują się dziećmi i mam wrażenie, że rzeczywiście sprawia im to radość. A po bardzo negatywnym doświadczeniu z pierwszym żłobkiem Córki, wiem już że liczy się tylko opieka a ta w Kids&co jest naprawdę wyjątkowa. Gorąco polecam !