Re: Agnieszka Ucińska permanentny, czy ktoś robił kreski u tej Pani ? Proszę o opinie
dajcie spokój...nie wiem skąd tyle super opinii, nie widziałam ani jednej osoby, która u tej pani ma naprawdę dobrze zrobiony makijaż. Nie wiem skąd te ochy i achy, zachwyty nad jej pracami, ale dwie moje koleżanki, z którymi byłam robić permanent, mają spierniczone makijaże, jedna brwi. druga kreski. Od niebieskich i sinych więziennych brwi, po krzywe kreski. Sama mam kreski, krzywe jak cholera, jedno oko takie drugie siakie. Koleżanka też ma krzywą kreskę, poprawianą kilka razy. Wydaje mi się, że Pani agnieszka zbyt wiele bierze na siebie, trzaskając klientkę za klientką od rana do nocy...to nie są warunki do pracy. Może lepiej byłoby podnieść cenę, to panie nie waliłyby drzwiami i oknami. Do tego klimat, nie dość, że wieczna obsuwa, człowiek czeka godzinę na swoją umówioną 3 mies wcześniej wizytę, to jeszcze co 5 min dzwoni telefon, który P. Agnieszka odbiera. A te super opinie w katalogu, no cóż...Ja tam nie polecam.
67
19