Agnieszka - ocena
Z przykrością wystawiam tę opinię, ale czuję się zobowiązana, by przestrzec innych przed wizytą w restauracji Casta del Gusto w Gdańsku .Wybraliśmy się z rodziną na kolację 5 osób. Poprosiliśmy o stolik na zewnątrz. Miejsc było bardzo dużo, wiele stolików stało wolnych. Zostaliśmy jednak posadzeni w ciasnym rogu, tuż przy lampionie, gdzie nie dało się dostawić piątego krzesła. Uprzejmie poprosiłam o przeniesienie nas do stolika obok również wolnego, gdzie bez problemu zmieścilibyśmy się w komplecie. Niestety, spotkaliśmy się z absolutnym brakiem zrozumienia i kultury ze strony kelnera, który odpowiedział:
Jak się nie podoba, to proszę sobie iść.
Zapytałam o managera najpierw usłyszałam, że to on nim jest, a chwilę później poszedł po inną osobę, która nawet nas nie wysłuchała, tylko z góry odmówiła zmiany stolika, mimo że te były puste.
Opuszczając lokal, czułam ogromny niesmak. Nie chodzi tylko o stolik chodzi o kompletny brak szacunku do gości. Jeśli w taki sposób traktuje się ludzi, trudno wierzyć, że w kuchni panuje większa staranność. Mam szczerą nadzieję, że właściciel przeczyta tę opinię i wyciągnie wnioski, bo z taką obsługą nawet dobra restauracja się nie obroni
Jak się nie podoba, to proszę sobie iść.
Zapytałam o managera najpierw usłyszałam, że to on nim jest, a chwilę później poszedł po inną osobę, która nawet nas nie wysłuchała, tylko z góry odmówiła zmiany stolika, mimo że te były puste.
Opuszczając lokal, czułam ogromny niesmak. Nie chodzi tylko o stolik chodzi o kompletny brak szacunku do gości. Jeśli w taki sposób traktuje się ludzi, trudno wierzyć, że w kuchni panuje większa staranność. Mam szczerą nadzieję, że właściciel przeczyta tę opinię i wyciągnie wnioski, bo z taką obsługą nawet dobra restauracja się nie obroni