Agnieszka - ocena
Jako mama trójki dzieci uczęszczających do przedszkola Wielka Przygoda, a jednocześnie pracownik tej placówki, mogę z pełnym przekonaniem napisać, że jest to miejsce wyjątkowe. Dwójka moich dzieci zakończyła już swoją przygodę z przedszkolem, a trzecie kończy ją w tym roku. Przez cały ten czas miałam pełne zaufanie do kadry. Każde dziecko jest tutaj objęte kompleksową opieką, zauważane są zarówno jego talenty, jak i trudności, nad którymi pracuje się z ogromnym zaangażowaniem. Indywidualne podejście to nie tylko hasło, ale realna praktyka. Wsparcie ze strony psychologa, logopedów, pedagoga, wychowawców i innych specjalistów daje poczucie bezpieczeństwa i pewność, że dziecko ma najlepsze warunki do rozwoju. Przedszkole realizuje także założenia edukacji włączającej, dzięki czemu każde dziecko, niezależnie od swoich potrzeb ma szansę na pełne uczestnictwo w życiu grupy i odpowiednie wsparcie.
Poza codzienną edukacją obejmujacą podstawę programową wdrażaną przez wychowawców na uznanie również zasługują zajęcia z języka angielskiego, które prowadzone są na bardzo wysokim poziomie, a także dodatkowe zajęcia z matematyki dziecięcej. Jestem bardzo wdzięczna za to miejsce i polecam.
Poza codzienną edukacją obejmujacą podstawę programową wdrażaną przez wychowawców na uznanie również zasługują zajęcia z języka angielskiego, które prowadzone są na bardzo wysokim poziomie, a także dodatkowe zajęcia z matematyki dziecięcej. Jestem bardzo wdzięczna za to miejsce i polecam.