Air walker steper na

Air walker steper na
Air Walker Gazelle to doskonały stepper powietrzny. Używany jest on zarówno do treningu domowego jak i podczas rehabilitacji. Ćwicząc poprawiasz swoją sylwetkę i spalasz zbędne kalorie.Bardzo mało używany. Monitor wyświetla funkcje:
-Łączny czas ćwiczenia
-Ilość kroków
-Ilość spalonych kalorii
Brakuje podstawki pod nóżkę ale nie przeszkadza to w ćwiczeniach.
Zamienię na coś o wartości 100zł lub gotówkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

?????????

na coś o wartości 100zł czyli na co?Pytam bo jestem zainteresowana.Aniulka.

brak kontaktu z ogłoszeniodawcą

przedwczoraj ta sama osoba wystawiała to za 50zł, usunęła ogłoszenie i zmieniła na 100zł mimo że używane i uszkodzone, ale najgorsze że nie odpowiada nigdy na komentarze ani na maile ani nie odbiera telefonu podanego w ogłoszeniu. to jest jakies nieporozumienie

To chyba jakaś pomyłka.wcześniej to wystawiałam na sprzęcie sportowym za 150zł!I zawsze odpowiadam na komentarze.Jak bbb się nudzi to niech czymś innym się zajmie a nie jakieś dziwne komentarze wypisuje!

A po drugie numer telefonu trzeba wykręcić to ktoś odbierze ale bbb pewnie siedzi i tylko patrzy...a tu takie cuda się dzieją!

dziwny zbieg okolicznosci ze akurat ktos inny by taki sam sprzęt tu wystawiał;
3 dni temu przeglądałem i widziałem juz takie samo ogloszenie tu za 50 potem zniknęło a pojawiło się to.
przypadek?

widocznie. ja przeglądam codziennie i nic tu nie widziałam.może to przewidzenie?Zresztą nie wiem po co ta głupia dyskusja...

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...