Airborn

Kursy i szkolenia Kursy zawodowe

Gdynia, al. Zwycięstwa 96/98

Rafał Piotrowski - ocena (1) Cóż by tu napisać...dopiero zaczynam porządnie swoją przygodę z dronami. Kurs... Rafał Piotrowski Magda - opinia (1) Brałam udział w kursie NSTS-05 z lotami w Sopocie. Jestem zachwycona! Bardzo... Magda Monika - opinia (1) Niedawno zakończyłam kurs NSTS-05. Wszystko przebiegło bezproblemowo i... Monika
Michał Grabowski - opinia (1) Najlepsze szkolenie na jakim byłem od kilku lat. Polecam każdemu kto... Michał Grabowski Łukasz - opinia (1) Kurs uav bvlos - w dobie pandemii zajęcia teoretyczne on-line + praktyki w... Łukasz uav vlos kurs (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam! Marcin :) (1) Super kurs. Polecam wszystkim:) Dronio Daja radę (1) Super ludzie! Zapisałem się na Vlosa i BVlosa za jednym zamachem i to była... Piotrek Airborn (1) Jestem właśnie w trakcie kursu na Vlosa na koptery do 25 kg i swój pierwszy... Dawid Polecam:) (1) Moje wrażenia po kursie na Vlosa są jak najbardziej pozytywne. Naprawdę nie... Benek Super kurs! (1) Fajnie, że taka szkoła jest w trójmieście. Intensywny kurs ale wiedza dobrze... Pacio Godni Polecenia (1) Szkolenia zgodne z zakresem obowiązującym na egzaminie. Po takim szkoleniu... Gonzo Dobra organizacja (1) Uważam, że szkolenie jest przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Przede... Jarek Dobry kurs VLOS (1) Na kurs VLOSa zapisałem się na w maju. Nie wiedziałem do kończa czego moge... Mati Szewcu Spoko kurs (1) Świetny kurs w dobrej cenie. Miła atmosfera, dużo wiedzy do przekazania i... Marek Polecam :) (1) Zdecydowanie bardzo dobry kurs, sprawnie, systematycznie, lojalnie,... Macias Na plus (1) + bardzo fajni prowadzący + bardzo dokładne wytłumaczenie zasad i techniki +... Grzesiek Super szkoła! (1) Kurs nie do podrobienia, masa ważnej teorii przydatnej podczas lotów a... Krystian87 Naprawdę warto! (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą wynieść z tego szkolenia coś więcej... DamianL Świetna oferta ! (1) Warsztat przeprowadzony w sposób bardzo profesjonalny !!! Tematyka zagadnień... Piotr