Akademia Dziecka Słoneczny Ząkątek - ktokolwiek wie, ktokolwiek słyszał....

coś na temat tego żłobka byłabym wdzięczna za informację, poszukuję żłobka dla mojego synka i ten jest jednym z bardziej interesujących, wydawałoby się po treści ich strony... no ale zawsze najlepiej poinformowani są ci których dzieci już tam chodzą... bardzo proszę o informacje w końcu powierzenie swojego dziecka w cudze ręce to trudna decyzja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Akademia Dziecka Słoneczny Ząkątek - ktokolwiek wie, ktokolwiek słyszał....

Cześć czy chodzi o ten słoneczny zakątek jak z chełmu sie idzie za kościołem ,bo jeśli tak to często tam przechodzę i maluszki na podwórku są i panir opiekunki bardzo fajnie się tam nimi zajmują czasami przystawałam bo mój synek lubi maluchy to patrzył nie wiem jak w środku ale panie wydają sie sympatyczne a dzieci tak dużo tam nie ma i z tego co wiem pieniądze nie małe się płaci więc myśle że jest lepiej niż w państwowym żłobku a taki mam okazje również obserwować z balkonu i nie oddałabym bym tam syna.

Re: Akademia Dziecka Słoneczny Ząkątek - ktokolwiek wie, ktokolwiek słyszał....

chyba o ten chodzi ;) ja w Gdańsku tyko pracuję i oddać chce synka tak żebym mogła go odebrać zaraz po pracy, dziękuję za odpowiedź i czekam na kolejne informacje ;)

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Dermatolog -trycholog (22 odpowiedzi)

Forumowiczki ratujcie...poszukuję lekarza dermatologa -trychologa. Przeczesałam forum ale jeśli...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (5 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...