Antonina - ocena (1) Córce bardzo pomogło. Bardzo dziękuję, bo myślałam, że gdy zaczyna z... Antonina Andrzej - opinia (1) Jestem mile zaskoczony jak dużo udało mi się osiągnąć. Widzę, że prawie 500%... Andrzej Basia - opinia (2) Czytanie zawsze stanowiło duży problem dla mojej córki, a lektur było dla... Basia
Janina - opinia (1) Syn miał duże problemy w trzeciej klasie z przeczytaniem nowego tekstu, a ja... Janina Kurs szybkiego czytania (1) Moja córka uczęszczała na kurs w Gdańsku.Jestem pod dużym wrażeniem... Marlena Paulina - opinia (1) Firma ma duże doświadczenie, dzięki kursom o wiele lepiej i łatwiej mi się... Paulina dobra szkola (1) Jestem zadowolona z efektów nauczania. Moja córka jest bardzo nieśmiałym... Anita pomocny kurs (1) Na studiach pozwoliłam sobie na ten kurs, bo miałam stypendium i nie chciałam... Alicja kurs godny polecenia (1) Prowadzący są sympatyczni, mają dobre podejście do dzieci. Synka nie trzeba... Agata Fajna szkoła (1) Chodziłam na ten kurs dla dorosłych i powiem, że faktycznie przyniósł efekty.... Ula POLECAMY W 100 % (1) Namiary na szkołę dostaliśmy od znajomych, których dziecko już było po... Zadowoleni rodzice Kurs (1) Szczerze polecam kurs. Wysłałem na niego syna, który zaczynał od czytania... Zadowolony Polecam zdecydowanie (1) Widać efekty po 3-4 miesiacach, biorąc pod uwagę ze kurs trwa 9 M, uważam ze... Jp kurs szybkiego czytania, koncentracji i zapamiętywania w szkole EDU (1) Szkołę EDU wybrałem ze względu na konkurencyjną cenę (jako student dostałem... Adam POLECAM! (1) Niska cena i elastycznosc co do terminow sprawily, ze zdecydowalem sie na... Lukasz POLECAM! ZDECYDOWANIE! ojciec 3 dzieci! (1) Trójka dzieci. Koncentracja w trakcie nauki wzrosła! Na sam koniec poprawione... Sebastian G. Dzięks Edu! (1) Super kadra, pomocna i profesjonalna. Ludzie z kursu też! Pan dyrektor Albert... Delicja Polecam, są widoczne rezultaty. (1) Polecam innym szkołę Szybkiego Czytania EDU, przy odrobinie pracy naprawdę... s. maziak