Akademia Mowy

Logopedzi

Gdańsk, antoniego abrahama lokal 3.03

Ewa - ocena (1) Dzieci uwielbiają Panią Martynę. Serdecznie polecam. Ewa Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam. Trafiłam z polecenia i również będę polecać. Agnieszka Gabriel - ocena (1) Syn ze spektrum autyzmu chodzi na zajęcia od kilku miesięcy i jest... Gabriel
Sz - ocena (1) Jest mega fajnie. Panie z bardzo dobrym podejściem do dzieci już od... Sz Ania - ocena (2) Super podejście do dziecka. Córka zawsze była wycofana, a u Pani Kamili jest... Ania Piotr - ocena (1) Bardzo wysoka jakość usługi, polecam z całego serca Piotr Kamila - ocena (1) Oceniam 10/10 Najlepsi fachowcy na jakich mogłam trafić Kamila Marta - ocena (1) Bardzo fachowe podejście do pacjenta, miły personel, jestem bardzo zadowolona... Marta Karol - ocena (1) Pełen profesjonalizm, gorąco polecam! Karol Bartek - ocena (1) Pełen profesjonalizm , wyjątkowe podejście polecam ! Bartek Igor - ocena (1) W porównaniu do konkurencji oczekiwałem wysokich standardów ale nie... Igor Przemek - ocena (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm Przemek John - ocena (1) Polecam, najlepszy gabinet logopedyczny w trójmiescie, polecam każdemu. John Malwina Kotwicka - ocena (1) Chodzimy na zajęcia do Pani Agaty. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Malwina Kotwicka Agata - ocena (1) Pozytywne wrażenia. Będziemy wracać na konsultacje. Agata Dawid P - ocena (1) Uczęszczam na zajęcia jako osoba dorosła. Jestem w szoku, że przy odpowiednim... Dawid P Tomek Lenartowicz - opinia (2) Trafiłem na Akademia Mowy z polecenia. Mam bardzo pozytywne wrażenia po... Tomek Lenartowicz Joanna P - opinia (1) Szczerze polecam Panią Agatę Zdrojewską. Niezwykle uprzejmy logopeda z dużą... Joanna P Anna Anna - opinia (2) Bardzo dobry logopeda. Mnóstwo gier i zabaw podczas terapii. Gabinety duże, a... Anna Anna Anna Anna - opinia (1) Świetny logopeda. Zajęcia prowadzone w bardzo ciekawy sposób. Dużo gier i... Anna Anna