Akademickie Forum Dyskusyjne - Ile dziś kosztuje niezależność?

Zapraszamy na kolejną z cyklu debatAkademickiego Forum DyskusyjnegoTym razem porozmawiamy nt."Ile dziś kosztuje niezależność"Program spotkania:godz. 16.00 – debata na temat niezależności w mediach i działalności publicznejNaszymi gośćmi będą:Maciej Muskat – koordynator kampanii podejmowanych przez polski oddział Greenpeace (min. głośno komentowana akcja w obronie Doliny Rospudy); ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znowu będą tłumy:)

No i pięknie...

bardzo miła przeciwwaga dla cytrusów i innych delfinów. Nie wiem jak na dyskusji, ale na koncercie na pewno mnie nie zabraknie. Chciałam iść na basistars do Ucha ale ceny biletów straszyły, takiej okazji na pewno nie przegapię.

:)

Z pewnościa będzie ciekawie,nie moge sie doczekac.Zwłaszcza debat o dziwo a nie koncertu...hm;)
To juz jutro

1

Bassisters orchestra jest numer jeden

cena

odpowiadam zaleznosc od uczelni kosztuje tyle co wejscie na ten koncert + wodka jaka wniesiono i tyle co zaplacic trzeba za legitymacje.
Wszystkie mendy tej komendy jutro na kacu. Wstyd ot po prostu.

super koncert. Wczoraj własnie odkryłem nową jakość polskiej muzyki, To co muzycy zaprezentowali przekroczyło moje wyobrażenia. Ten zespół niedługo będzie najlepszy w kraju! Chłopaki jestem waszym fanem! Dajcie czadu przed Beastie Boys!!!!

Inne tematy z forum

Fisz Emade Tworzywo Symfonicznie (6 odpowiedzi)

Fisz Emade Tworzywo - Symfonicznie to projekt, jakiego na polskiej scenie muzycznej jeszcze nie...

Mozartiana 2024 (9 odpowiedzi)

Organizator Międzynarodowego Festiwalu Mozartowskiego MOZARTIANA - Polski Chór Kameralny Schola...

Halowe zawody w skokach JumpOFF (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na zawody w skokach przez przeszkody rozgrywane na Hali Pomarańczowej na Hipodromie....