Zdecydowanie polecam (1) Po 11 m-cach zaczęły się problemy z alternatorem ale z załatwieniem... Maciej Nie polecam (1) Byłam w firmie aby zamówić folie okienne matujące do łazienki, niestety był... niezadowolona Polecam super obsługa oraz ceny (1) Bardzo szybka naprawa, rzetelna ocena uszkodzeń i wycena naprawy. Autko teraz... Krzysztof
Polecam (1) Tą firmę polecił mi znajomy i miał rację. Szybko i bez zbędnego gadania... Maciej zdecydowanie odradzam :( (2) Zawyżają ceny wykonanych usług, kantują na roboczogodzinach a zastępca... WOBONK NIE POLECAM (1) Przyjechałem na wymianę oleju, olej i filtr miałem swój. Po godzinie odbieram... Michał Polecam (1) Trzykrotnie kupowałem wycieraczki w firmie OXIMO. Za każdym razem jednak po... Paweł sprzedawcy!!! (1) napewno moja noga juz tam nigdy nie powstanie.panowie 0 profesjonalizmu i... wondziu :) (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Szybko, dokładnie i naprawdę w... m Zero fachowości (1) Podjechałem z zerwanym paskiem klinowym. Wymienili, cena normalna, czas... Maciej przyciemnienie szyb Renualt Laguna (1) skorzystałem z usługi przyciemniania tylnich szyb w Lagunie i jestem b... tomigeo Drożyzna - omijać szerokim ... (1) Wymiana termostatu w Golfie IV 1.9SDI - 150 PLN - tyle sobie zażyczyli w... fotomoto POLECAM (1) Dziś skorzystałem z usługi .Mój opel astra2 dostał nowe serce.Miła,szybka i... Radek fachowo (1) Kupuję tam od lat i zawsze jestem zadowolona. Panowie zawsze dobrze dobiorą ,... stała klientka Montaż radia (1) Zrobiłem ten błąd, że zleciłem montaż radia w Norauto Gdańsk, efekt był taki,... Tomek POLECAM (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam zakład, oferta cenowa konkurencyjna,... Piotr POLECAM (1) A mnie z rowerem wpuścili:))) Polecam. Jak nie mają na sklepie asortymentu.... KAWA Klimatyzacja (1) Chciałam wyczyścić w samochodzie klimatyzację, udałam się więc do serwisu,... bbb 650 za wymianę końcówek, drążków i swożni z własnymi częściami - oceńcie sami (6) Zajechałem do Norauto w Gdańsku z własnymi częściami. Miałem luzy w przednich... kierowca Montaż opon + wyważenie -alu (2) Udałem się na wymianę opon z nowymi alu i oponami. Pomimo że byłem umówiony... Artur