Były pracownik Norauto (3) Witam Na wstępie pozdr kierownika :) (porażka) To co sie dzieje w Norauto... Były pracownik Norauto Jacek - opinia (1) Rewelacyjna obsługa i korzystne ceny, warto współpracować z tą firmą.... Jacek rewelacja (1) Zgadzam się z poprzednikiem w 100%. Przemiła i fachowa obsługa, duży wybór... Marek
Super sklep motocyklowy (1) Sklep naprawdę solidny zakupiłem buty po jakimś czasie wyszła jedna wada... Szymon GTti Wymiana oleju za 240zł !!! (1) Zamówiłem tylko wymianę oleju z filtrem oleju. Po odebraniu samochodu... Jacek Warsztat z tradycjami (1) Polecam wszystkim, nie tylko zmotoryzowanym, duży asortyment źródeł zasilania... Staszek Bardzo zadowolona. (1) Dokonałam przyciemnienia szyb w firmie artfoll i jestem bardzo zadowolona,... Beata wycieraczki do szyb samochodowych (1) dobry kontakt,dojerzdza do klijenta i montarz na miejscu oraz duży wybór... Mario Firma niepoważna (1) Korespondując z pracownikiem poprzez e-mail umówiłem się na wizytę w sklepie... Władysłam Gonckiewicz najlepszy sklep na Pomorzu!!! (1) Jestem pod wrażeniem!!!Pod każdym względem naj! Fachowa i przemiła obsługa i... Jolanta odradzam wszystkim!! (1) wczoraj byłem tam pierwszy i ostatni raz!! mieli wymienić mi linkę hamulca... sid NAJWIEKSZY wybór (1) kupiłem w tym sklepie box i belki . Wybor towaru jest chyba najwiekszy w... Assan KLIENT OD 3 LAT!!! (1) Jak najbardziej polecam ten sklep - NAJLEPSZY W TROJMIESCIE!!Po prostu... Dominik jwwpbmb - opinia (1) Ja w tym sklepie upolowałem dobrą i korzystną promocję, ale przekrojowo... jwwpbmb Strata czasu (1) Sklep malo profesjonalny. Ceny bardzo wysokie. Praktycznie zadnych... Banderas Mati - opinia (1) Polecam!!!! Wszystko na wysokim poziomie Mati kupilam uchwyt rowerowy INTER PACK (1) Przepłaciłam ponad 30zł w innym sklepie co sie okazało jest tańszy.Obsługa... zielonooka wkońcu pożądny i bardzo tani sklep!!!! (1) polecam jak najbardziej, mam samochód do którego tylko i wyłącznie zacząłem... tomasz bagażniki (1) Witam ! strona tragiczna ,brak zdjec i cen ,oraz opisów Edward MAMUT - opinia (1) ZAWSZE GWIZDNĄ CI ZŁOTÓWKE Z RESZTY , ZAWSZE !!!!!! MAMUT