Akpol Baby

Zakupy w Akpolu w Gdańsku, na Jaśkowej, zrobiłam w maju. Potrzebowałam pieluszek dla mojego 4miesięcznego synka. Po raz pierwszy poszłam do tego sklepu. Na początku nie wiedziałam, gdzie szukać, jednak miła pani z obsługi szybko mi pomogła. Duży wybór, dobre ceny. Wzięłam pieluszki po czym z iekawości zaczęłam oglądać ofertę sklepu: wszystko co potrzeba: i pieluszki, i zabawki. Na pewno będę wracać.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Akpol Baby

Zapewne w tardycyjnej sprzedazy radzą sobie lepiej niż w internetowej. Fatalna obsługa, trudny kontakt i problem z wymianą niewłaściwego towaru - wysyłają inny kolor niż zamawiany. Obsługa nie wpadła na pomysł żeby zapytać @ lub telefonicznie czy wysłać inny kolor zamawianego ręcznika, jeśli wybranego nie ma. Czekam od 10 dni na wymianę/zwrot pieniędzy. Najpierw obiecują wymianę, potem cisza przez tydzień, a po moim telefonie okazuje się że wymiana jest niemożliwa. Kurier który ma odebrać zwrot się nie pojawia.
ROzumiem że wymiana może potrwać, ale są maile, telefony - można poinformować klienta co się dzieje.

NIE POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9